Κυριακή, Μαΐου 25, 2008

Ασιοδοξία για Βαλβέρδε. Ντιόγο στο στόχαστρο !


Αισιοδοξία έχουν στον Ολυμπιακό στο θέμα Βαλβέρδε, αλλά δεν ανησυχούν αν ο Ισπανός δεν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολύμπιακού γιατί έχουν έτοιμη την λύση στο θέμα προπονητή. Η διοίκηση θεωρεί πως οι δύο-τρεις περιπτώσεις προπονητών που την απασχολούν είναι ίδιας αξίας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει άγχος σχετικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός.

Στη Βραζιλία ο Νινιάδης για Ντιόγο
Ο Ανδρέας Νινιάδης βρίσκεται στη Βραζιλία προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Πορτουγκέσα-Παλμέιρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 00:10 (ώρα Ελλάδας) και ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα έχει στραμμένη την προσοχή του στον Ντιόγο Λουΐς Σάντο.

Ο 21χρονος (26/05/1987, ύψος 1.82, βάρος 80 κιλά) επιθετικός αγωνίζεται στην Πορτουγκέσα και αποτελεί το μεγάλο αστέρι της ομάδας από το Σάο Πάουλο. Ο Ανδρέας Νινιάδης έχει δει σε αρκετά παιχνίδια τον Ντιόγο και έχει ολοκληρωμένη άποψη για την αξία του. Το ταξίδι του στη Βραζιλία, ίσως έχει ως στόχο τη διερεύνηση για το τί χρειάζεται προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μετεγγραφή.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, καθώς η Πορτουγκέσα έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, κάτι φυσιολογικό, αφού είναι το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο που διαθέτει. Να σημειωθεί πως τον Γενάρη ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Λεονάρντο από το συγκεκριμένο βραζιλιάνικο σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: