Τετάρτη, Μαΐου 14, 2008

Τα δίνει όλα η Μπαρτσελόνα για Κακά και Άλβες!


Η αποτυχημένη εφετινή σεζόν έχει κάνει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να επιθυμούν την άμεση ενίσχυση του συλλόγου για τη νέα περίοδο. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ήδη πάρει το χρίσμα αντί του Φρανκ Ράικαρντ, ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει είναι η διάθεση της διοίκησης των Καταλανών να…ανοίξει τα ταμεία της και να ντύσει με τα χρώματα του συλλόγου μεγάλους ποδοσφαιριστές.

Ένας απ’ αυτούς, σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής «Sport», είναι ο Κακά. Ο Χοάν Λαπόρτα έχει μεγάλη αδυναμία στο Βραζιλιάνο επιθετικό της Μίλαν και θέλει να δει κάτοικο «Καμπ Νου». Γι’ αυτό το λόγο δεν φείδεται χρημάτων και ετοιμάζει μία τεράστια προσφορά για να πείσει τη διοίκηση των «ροσονέρι» να τον αφήσει να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Όπως αναφέρει η «Sport» ο πρόεδρος της «Μπάρτσα» είναι έτοιμος να προσφέρει τους Ροναλντίνιο, Ζαμπρότα και 20 εκ. ευρώ στη Μίλαν για να δώσει την έγκριση της για παραχώρηση του Κακά. Μάλιστα, γίνεται λόγος και για τον Ντέκο, σε περίπτωση που οι Μιλανέζοι δεν πειστούν με την αρχική προσφορά της Μπαρτσελόνα.

Τα δημοσιεύματα περί νέων παικτών δεν έχουν ωστόσο τέλος στο στρατόπεδο των Καταλανών. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Σεβίλης βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από το «Ραμόν Σαντσέθ Πιθχουάν» και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στα γραφεία των Ανδαλουσιάνων έφθασε πρόταση ύψους 25 εκ. ευρώ από τους Καταλανούς. Οι πιο αισιόδοξες πηγές αναφέρουν πως ο 25χρονος αμυντικός ίσως παρουσιαστεί από τους Καταλανούς την ερχόμενη εβδομάδα, αν και κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει τον Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο, ο οποίος έχει ζητήσει 60 εκ. ευρώ για να αφήσει τον παίκτη να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Από εκεί και πέρα σενάρια υπάρχουν και για τους παίκτες που θα αφήσουν το «Καμπ Νου». Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι το Σάμουελ Ετό. Ο Καμερουνέζος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, με την Τότεναμ να δείχνει πιο πρόθυμη απ’ όλες τις ομάδες να πείσει τον διεθνή επιθετικό να αφήσει τη Βαρκελώνη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Ετό αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους να καταθέτουν πρόταση 7 εκ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: