Σάββατο, Μαΐου 24, 2008

Μπαρτσελόνα παίρνει Πικέ !


Μεγάλο "deal" για τον Άλεξ Φέργκιουσον. Με κέρδος 10 εκατομμύρια ευρώ ο Σκωτσέζος τεχνικός της Γιουνάιτεντ, παραχωρεί τον Πικέ στην Μπαρτσελόνα από την οποία τον απέκτησε για... ένα κομμάτι ψωμί!

Ο νεαρός Ισπανός αμυντικός της Γιουνάιτεντ, επιβεβαίωσε πως οι διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή τους στους "μπλαουγκράνα" είναι ιδιαίτερα προχωρημένες και το κλείσιμο της υπόθεσης, αναμένεται σύντομα.

Ο πολλά υποσχόμενος Πικέ, αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα εισπράξει η Γιουνάιτεντ για να τον αποδεσμεύσει. Καθόλου κακό το deal του Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος έφερε τον νεαρό αμυντικό στις ακαδημίες των "διαβόλων" από εκείνες της Μπαρτσελόνα, χωρίς να δαπανήσει ούτε σεντ, για να τον επιστρέψει με το μέγιστο κέρδος που θα μπορούσε.

"Οι διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα είναι σε προχωρημένο επίπεδο" διαβεβαιώνει ο Πικέ, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. "Ενθουσιάζομαι στην ιδέα να αγωνιστώ και πάλι με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Αυτή την στιγμή, η απόφαση ανήκει σε όλους."

Στις δηλώσεις του, ο Ζεράρ Πικέ, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα και μελλοντικό καθοδηγητή του, με τα καλύτερα λόγια. "Ήταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και έχει τον χαρακτήρα για να κοουτσάρει μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Με τον Γκουαρντιόλα, υπάρχει ένα καινούριο σχέδιο στην ομάδα και πολλές και βάσιμες ελπίδες πως θα πετύχει"

Δεν υπάρχουν σχόλια: