Σάββατο, Μαΐου 24, 2008

Με φιλικό κόντρα στην Ουγγαρία ολοκληρώνεται το α' στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής


Στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης ολοκληρώνεται το βράδυ του Σαββάτου (20.00, Alpha) το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την αντίστοιχή ομάδα της Ουγγαρίας, με τον Ότο Ρεχάγκελ να έχει, πλέον, όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Συνολικά, ο Γερμανός τεχνικός έχει συμπεριλάβει 24 παίκτες στην αποστολή, από την οποία λίγο πριν το Euro θα αποκλείσει έναν. Όπως όλα δείχνουν αυτός ο ένας θα προκύψει από το δίδυμο Γκούμα – Παπασταθόπουλο, με το νεαρό αμυντικό της ΑΕΚ να αποτελεί το φαβορί για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η αποστολή

Αγωνιστικά, η αποστολή της Ελλάδας ταξίδεψε το πρωί της Παρασκευής για τη Βουδαπέστη, με 23 παίκτες, οι οποίοι έγιναν 24 μόλις προσγειώθηκαν στην Ουγγαρία, καθώς ο Γιώργος Σαμαράς ταξίδεψε απευθείας από τη Σκωτία (προπονήθηκε κανονικά). Η αποστολή αποτελείται από τους Τζόρβα, Νικοπολίδη, Χαλκιά, Σεϊταρίδη, Βύντρα, Πατσατζόγλου, Δέλλα, Άντζα, Κυργιάκο, Γκούμας, Τοροσίδη, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Μπασινά, Τζιόλη, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Χαριστέα, Γιαννακόπουλο, Γκέκα, Λυμπερόπουλο, Αμανατίδη, Σαμαρά, Παπασταθόπουλο.

Χωρίς Καραγκούνη

Η Εθνική μας ομάδα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Καραγκούνη (έκανε ατομικό), ο οποίος είχε συγκρουστεί με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη στην προπόνηση της Πέμπτης και προληπτικά θα προφυλαχθεί (αιμάτωμα στο γόνατο). Αντίθετα, ο δεξιός μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης θα αγωνιστεί κανονικά, καθώς προπονήθηκε κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: