Δευτέρα, Μαΐου 26, 2008

Ο Πατέρας νέος πρόεδρος


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η συνάντηση των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως είχε γίνει γνωστό νέος πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος των "πρασίνων" θα είναι ο Νίκος Πατέρας, ενώ τη θέση του football manager αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Αντωνίου, με τον οποίο θα έχει συνάντηση ο πρώτος.

Επίσης ο Νίκος Πατέρας έχει εξουσιοδοτηθεί για να μιλήσει με τον Αντώνη Αντωνιάδη, έτσι ώστε να προταθεί στον τελευταίο να αναλάβει τη θέση του πρώτου αντιπροέδρου.

Μετά το τέλος της δίωρης συνάντησης ο νέος πρόεδρος των "πρασίνων" είπε ότι εντός της εβδομάδας θα πρέπει να έχει κλείσει και το θέμα του προπονητή, έτσι ώστε να προχωρήσει η διοίκηση στις μετεγγραφές, για να είναι έτοιμη η ομάδα στον πρώτο επίσημο αγώνας της.


ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Η συζήτηση ήταν άκρως εποικοδομητική σε όλα τα θέματα που μας απασχολούν για το μέλλον. Εμείς, διότι θα υπάρξουν και άλλοι μέτοχοι, αποφασίσαμε να προτείνουμε ομόφωνα σαν καινούργιο πρόεδρο του Παναθηναϊκού τον κ. Νίκο Πατέρα. Ο οποίος δέχτηκε και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του άμεσα. Επίσης, εξουσιοδοτήθηκε ο κ. Πατέρας να συζητήσει για τη θέση του Α� αντιπροέδρου με τον κ. Αντώνη Αντωνιάδη και για τη θέση του football manager με τον κ. Κώστα Αντωνίου. Η επιλογή τους είναι ομόφωνη. Βεβαίως είναι και θέμα όρων, αρμοδιοτήτων, τα οποία απαιτούν μια διαπραγμάτευση για να δεχτούν».

ΠΑΥΛΟΣ: «Αρκεί να δεχθούν να ασχοληθούν μόνο με τον Παναθηναϊκό».


-Μιλάμε πάντως για μια ιστορική μέρα...

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Ρε παιδιά, έχουμε χορτάσει ιστορικές μέρες τον τελευταίο καιρό. Ιστορική μέρα είναι αυτή που θα σηκώσουμε το πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα όλα προχωράνε».


-Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα οριστικά;

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Από τη στιγμή που ο κ. Βαρδινογιάννης αποφάσισε να ισχύσει η πολυμετοχικότητα και που υπήρξε ανταπόκριση όλων μας, να συσπειρωθούμε δίπλα του για να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό, η σελίδα έχει αλλάξει».

ΠΑΥΛΟΣ: «Το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει καμία αντίδραση, δεν υπάρχει καμία αντίθεση. Όλα κύλησαν ομαλά και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κυλήσουν όλα ομαλά και από εδώ και πέρα».


ΠΑΤΕΡΑΣ:

-Σιδεροκέφαλος να ευχηθούμε. Είναι βαρύ το φορτίο που κουβαλάτε, ποια είναι τα συναισθήματά σας και πως βλέπετε την πρώτη μέρα ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού;
«Πιστεύω ότι από την ώρα που υπάρχει σύμπνοια και ομόνοια μεταξύ μας, όλα θα πάνε καλά. Θα κάνουμε και μια ανακοίνωση επίσημη. Θα τα πούμε μια άλλη στιγμή, όταν θα είμαστε έτοιμοι».

-Ο ρόλος σας τι ακριβώς θα συμπεριλαμβάνει για τον νέο Παναθηναϊκό;
«Ότι ο ρόλος ενός προέδρου. Θα συμμετέχω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και όπως προείπα, θα έχω ότι ρόλο έχει ένας πρόεδρος».

-Ο στόχος σας ποιος είναι;
«Αυτό που είπε ο κ. Γιαννακόπουλος».

ΠΑΥΛΟΣ: «Να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα».

ΤΖΙΓΚΕΡ: «Νομίζω ότι είναι μια σημαντική μέρα. Καταλήξαμε στα περισσότερα θέματα τα οποία ήταν να συζητήσουμε σήμερα (σ.σ. χθες). Το σημαντικότερο είναι ότι ξεκινάμε μια προσπάθεια η οποία χρειάζεται όλοι να είμαστε συμμέτοχοι. Και νομίζω ότι σήμερα (σ.σ. χθες) αποδείξαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι όταν συζητάμε μπορούμε να βγάλουμε αποφάσεις και να βγουν κάποια συμπεράσματα πολύ χρήσιμα».

-Το μέλλον του Παναθηναϊκού φαίνεται πολύ λαμπρό. Είναι γεγονός ότι ο κόσμος αισιοδοξεί...
«Το μέλλον θα δείξει. Το παρόν είναι που έχει σημασία και από εκεί και πέρα το μέλλον χτίζεται πάνω σε αυτά που κάνεις στο παρόν. Aρα λοιπόν όλοι είμαστε αισιόδοξοι και ότι πρέπει θα το προσφέρουμε, είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε για το σύλλογο».

-Έχετε καταλήξει στο όνομα του προπονητή;
«Αυτά θα τα μάθετε σύντομα, πλέον έχω απαλλαγεί από αυτές τις δηλώσεις (γέλια)».

ΠΑΤΕΡΑΣ:

-Για το θέμα του προπονητή; Πότε θα καταλήξετε;
«Μέσα στην εβδομάδα (σ.σ. το είπε δύο φορές)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: