Δευτέρα, Μαΐου 26, 2008

«Ζωντανοί» με Νίνη στις καθυστερήσεις οι Νέοι


Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σωτήρη Νίνη στις καθυστερήσεις, η Εθνική ομάδα Νέων νίκησε με 2-1 την Ολλανδία στην Καστοριά και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το σκορ είχε ανοίξει στο 72' ο Λευτέρης Ματσούκας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από πάσα του Νίνη, όμως οι Ολλανδοί ισοφάρισαν στο 87' με σουτ του Ζέεφουκ. Ο τελευταίος λόγος ανήκε στην ελληνική ομάδα, με τον Σαββα Γκέντσογλου να κερδίζει το πέναλτι και τον Νίνη να το μετατρέπει σε γκολ.

Πλέον με νίκη επί της Ρωσίας την Πέμπτη στις 17:00 και εφόσον η Μολδαβία δεν επιβληθεί της Ολλανδίας στο άλλο ματς του ομίλου, το συγκρότημα του Αλέξη Αλεξίου θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Ρωσία επιβλήθηκε με 2-1 της Μολδαβίας.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Μίλντερ, Ντρόστε, Τερ Χορστ (39΄ Σουπουσέπα), Μπλιντ, Μπαραζίτε, Ανίτα (68΄ Μαγκουάιρ), Ζέεφουκ, Βίναλντουμ, Χόρστεν, Φερ, Ρέινερινκ (64΄ Χάουτκοοπ)
ΕΛΛΑΔΑ: Μπαμπανιώτης, Μπαρμπούδης, Λαμπρόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μπουτζίκος, Γκέντζογλου, Γ. Παπαδόπουλος, Ματσούκας (81΄ Ρες), Αργυρόπουλος (76΄ Ψιάνος), Στρατάκης (46΄ Παυλής), Νίνης

Η βαθμολογία μετά τη δεύτερη αγωνιστική στον πέμπτο όμιλο της ενδιάμεσης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:

1. Ρωσία 4
2. Μολδαβία 3
3. Ελλάδα 3
4. Ολλανδία 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: