Τρίτη, Ιουλίου 01, 2008

Αγρίεψαν τα πράγματα για Αβραάμ...

Αγριότητες κατά του Αβραάμ Παπαδόπουλου από φίλαθλους του Άρη κατά την αποχώρησή του από τα αποδυτήρια μετά την πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα.

Τα συνθήματα και οι αποδοκιμασίες κατά του Αβραάμ Παπαδόπουλου μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην χθεσινή προπόνηση του Άρη, αλλά τα ακόμη πιο δυσάρεστα ακολούθησαν κατά την αποχώρηση του νεαρού αμυντικού από το γήπεδο. Εξω από τα αποδυτήρια ήταν συγκεντρωμένοι εκατό περίπου φίλαθλοι του Άρη, που μόλις αντίκρισαν τον Παπαδόπουλο να εξέρχεται λίγο μετά τις 22.05 κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ο 24χρονος στόπερ συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ, Λάζαρο Παπανικολάου και τον Νίκο Αγγελάκη, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του αρχηγού των "κιτρίνων", Κώστα Νεμπεγλέρα. Οι οπαδοί τον ακολούθησαν και άρχισαν να τον φτύνουν, τον έβριζαν, του πέταξαν αντικείμενα, του κουνούσαν χαρτονομίσματα και ακολούθησαν το αυτοκίνητο, πηγαίνοντάς το... καροτσάκι για περισσότερο από 100 μέτρα, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές στο αυτοκίνητο του αρχηγού του Άρη που προσπάθησε να προστατέψει τον συμπαίκτη του

Δεν υπάρχουν σχόλια: