Τρίτη, Ιουλίου 01, 2008

Τελειώνει με Ντούσερ, παλεύει για Ντούντα

Ο 29χρονος άσος της Σαντατέρ, βρίσκεται μια ...ανάσα από το λιμάνι, η μεταγραφή του θεωρείται δεδομένη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, απομένουν τα διαδικαστικά. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με την Ισπανική ομάδα και ο Ντούσερ έχει πειστεί και αναμένεται το τελικό «οκ» για να πάρει τέλος το σίριαλ και να πέσουν οι υπογραφές.

Στην περίπτωση Ντούντα ο Βαλβέρδε ζήτησε από την διοίκηση να περιμένει όσο μπορεί την οριστική απάντηση του Ντούντα και να μην κινηθεί για την απόκτηση άλλου αριστερού χαφ, μέχρι να οριστικοποιηθεί το όχι του Πορτογάλου. Σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ των εφημερίδων της χώρας του, ο παίκτης, δεν ενδιαφέρεται να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Σε περίπτωση νέας άρνησης οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν γρήγορα, για την απόκτηση άλλου αριστερού χαφ. Το όνομα του Εθκέρο, παραμένει ψηλά στην λίστα, ενώ, χθες κυκλοφόρησε στην Ισπανία, το όνομα του Όσκαρ Σεράνο. Ο 27χρονος μέσος, πάντως είναι βασικός τα τελευταία χρόνια στην Ρασίγκ του Σαντατέρ και για να φύγει θα πρέπει ο Ολυμπιακός, να δαπανήσει αρκετά χρήματα,

Δεν υπάρχουν σχόλια: