Τετάρτη, Ιουλίου 23, 2008

Τσίλντρες: Ήταν εύκολη απόφαση!


O Oλυμπιακός παρουσίασε τον Τζος Τσίλντρες και στις δηλώσεις που έκανε είπε ότι ήταν πολύ ευκολο να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό μετά από αυτά που βίωσε τις τρεις αυτές ημέρες που βρίσκεται στην Αθήνα. Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, είπε στην ανεπίσημη παρουσίασή του από την ομάδα του Πειραιά, μετά την υπογραφή του του συμβολαίου του, πως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι του έδειξαν από το ξεκίνημα το πόσο τον ήθελαν και αυτό μέτρησε πολύ στην απόφασή του.

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος. Ήθελα να έρθω να δω την Αθήνα. Αφού ήρθα και διαπίστωσε πώς ακριβώς ήταν τα πράγματα, πολύ εύκολα πλέον μπορούσε να πω το ‘ναι’. Αυτό που θέλω είναι να κερδίζω και πιστεύω πως αυτό θα γίνει στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο 25χρονος άσος και πρόσθεσε:

"Δεν μου άφησαν περιθώρια"

«Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μου έδειξαν από την αρχή πόσο με ήθελαν στην ομάδα και αυτό έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο στο να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Δεν μου άφησαν πολλά περιθώρια». Όσο για την πρώτη του γνωριμία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε: «Μιλήσαμε με τον κόουτς, μου ανέλυσε τη φιλοσοφία του και νομίζω πως μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτά που θέλει».
Έχει δει τον κόσμο σε βίντεο!

Ο Τσίλντρες αναφέρθηκε και στον κόσμο του Ολυμπιακού σχολιάζοντας: «Έχω δει τον κόσμο σε βίντεο. Μου αρέσουν πολύ οι αντιδράσεις τους που είναι ενθουσιώδεις και σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Σε ερώτηση σχετικά με το ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο άφησε το ΝΒΑ για μία ομάδα της Ευρώπης, απάντησε: «Είναι σημαντικό, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να νικάω. Μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι πλέο».
"Ήταν σοκ για μένα"

Αναφερόμενος στη μεγάλη έκταση που πήρε στα ελληνικά ΜΜΕ η υπόθεση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, είπε: «Μου είχαν πει γι αυτό, αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ένα σοκ για μένα. Κι από αυτό κατάλαβα πως ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα»

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος από την πλευρά του τόνισε: «Το περίμενα πως θα δεχόταν από την αρχή που του κάναμε την πρόταση. Έγινε μία επαφή στο Λας Βέγκας, ήρθε εδώ, μιλήσαμε, είδε την πόλη και κατάλαβε σε ποια ομάδα έρχεται. Είναι η πρώτη φορά που ένας 25χρονος παίκτης με τέτοια προοπτική έρχεται στην Ευρώπη. Πιστεύω πως μπορεί πλέον να ανοίξει ο δρόμος για να έρθουν κι άλλοι».
Ο αδερφός του, Γιώργος Αγγελόπουλος, ανέφερε: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχουν πολλά άτομα από πίσω. Η επιτυχία θα είναι να έρθουν οι τίτλοι».



Ο Τσίλντρες φτάνει στο ξενοδοχείο όπου έγινε η παρουσίαση.



Και δεν αργήσει να φορέσει τη φανέλα και να απλώσει το κασκόλ.



Συγχαρητήρια και χειραψία από τον Παναγιώτη...



...και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.








Δεν υπάρχουν σχόλια: