Δευτέρα, Ιουλίου 28, 2008

Συμφωνία Ολυμπιακού-Ντιόγκο, μένει το «ναι» της Πορτουγκέζα


Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του Ντιόγο στον Λιμάνι βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, σύμφωνα με νέες πληροφορίες.

Στον 21χρονο φορ προτάθηκε συμβόλαιο τεσσάρων ή πέντε ετών, με ετήσιες αποδοχές ένα εκ. ευρώ, με το νεαρό άσο να απαντά θετικά. Δε συνέβη όμως το ίδιο με την Πορτουγκέζα, η οποία απέρριψε πρόταση των πρωταθλητών ύψους 7 με 8 εκ. ευρώ, μια και ζητά πολύ περισσότερα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απαιτήσεις του βραζιλιάνικου συλλόγου φτάνουν στα 15 εκ. ευρώ, ποσό που δεν πρόκειται να δώσει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, δε απογοητεύονται καθώς συμβιβάζονται ακόμη και με συνιδιοκτησία με την Πορτουγκέζα για τον παίκτη (να πάρει δηλαδή ένα ποσοστό γύρω 60-70%, την ίδια ώρα που άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 50-50% μεταξύ των δύο ομάδων).

Κύκλοι της διοίκησης ανέφεραν χθες ότι η «υπόθεση Ντιόγο» θα προχωρήσει, παρότι είναι δύσκολη, σε αυτό μάλιστα το στιλ: της συνιδιοκτησίας. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι εξελίξεις να είναι άμεσες, καθώς οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού να τελειώσει σύντομα το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: