Δευτέρα, Ιουλίου 28, 2008

Δύο φορ και ένα αμυντικό χρειάζεται ο Ολυμπιακός !


Για δύο φορ και έναν αμυντικό χαφ θα κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου.

Τα ονόματα που ακούγονται έντονα για να καλύψουν τις θέσεις στην επίθεση έναι πολλά, αλλά αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει δυο βραζιλιάνους.
Το όνομα του Ντιόγκο «παίζει» έντονα για τη μια θέση της επίθεσης. Ο Ντιόγκο έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό αλλά η ομάδα του η Πορτουγκέζε ζητάει πολλά για να τον παραχωρήσει. Από ό,τι φαίνεται δεν έχει ξεχαστεί και η περίπτωση του Εντού. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος είναι ο πρώτος στη λίστα των επιθετικών του Ερνέστο Βαλβλέρδε αλλά εξακολουθει να είναι μια πάρα πολύ δύσκολη περιπτώση επειδή η Μπέτις ζητά από τον Ολυμπιακό 8 εκατ. για ένα παίχτη που μένει ελέυθερος σε ένα χρόνο.

Καλά πληροφορημένες πηγές, ανέφεραν χθες ότι η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ είναι δεδομένη. Ο παίκτης μάλιστα που θα αποκτηθεί, αναμένεται πλην των αμυντικών του προσόντων, να μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι και για τους συμπαίκτες του. Θα είναι ποδοσφαιριστής πρώτης γραμμής, τύπου Μανίς, που σύμφωνα με Ισπανούς δημοσιογράφους, απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Όπως έγινε γνωστό, στους πρωταθλητές, για τη συγκεκριμένη θέση, έχει προταθεί και ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόμας Γκράβενσεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: