Παρασκευή, Ιουλίου 18, 2008

Έφυγε για Ολλανδία ο Ολυμπιακός


Αναχώρησε την Παρασκευή, η αποστολή του Ολυμπιακού για το Έρμελο της Ολλανδίας. Εκεί θα υπάρξει το μοντάρισμα της ομάδας, μέσα από φιλικά παιχνίδια με σαφώς πιο δύσκολους αντιπάλους από εκείνους της Αυστρίας. Ο Κώστας Μενδρινός ήταν ο ποδοσφαιριστής των "ερυθρολεύκων" που πραγματοποίησε δηλώσεις.

"Σαφώς και θα είναι πιο δύσκολο το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League και θεωρώ πως θα είμαστε. Είναι πολύ θετικό που επέστρεψαν οι διεθνείς, γιατί έτσι θα δουλέψουμε όλοι μαζί και απόλυτα συγκεντρωμένοι".

"Δεν είναι αρνητικό το ότι δεν παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο στα φιλικά. Πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Όσον αφορά στο ποιόν θα ήθελα για αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League δεν έχω κάποια προτίμηση", τόνισε ο νεαρός μέσος.

Με 26 παίκτες στο Έρμελο

Η αποστολή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Αντζας, Μπελούτσι, Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Τζόρτζεβιτς, Ντομί, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Κόβατς, Κοβάτσεβιτς, Λεντέσμα, Μενδρινός, Μήτρογλου, Νικοπολίδης, Νικλητσιώτης, Παναγόπουλος, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Σίσιτς, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ και Αλόνσο.

Τα φιλικά

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια. κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ολλανδία. Στις 19 Ιουλίου εναντίον της Έμεν (19:00), στις 23 εναντίον της Γκρόνιγκεν (20:00) και στις 26 εναντίον της Τβέντε (16:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: