Παρασκευή, Ιουλίου 18, 2008

Τα ονόματα που συζητιούνται για τον Ολυμπιακού


Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται καθημερινά ότι βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού αλλά μεταγγραφές δεν γίνονται.

Η ομάδα χρειάζεται ένα αμυντικό μέσο
και ένα όνομα από τα παλιά ήρθε να προστεθεί σε αυτά που απασχολούν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για αυτή τη θέση. Ο Κλοντ Μακελελέ! Ο Γάλλος αναμένεται να μείνει ελεύθερος σε λίγες ημέρες από την Τσέλσι και βάσει του περσινού ενδιαφέροντος έχουν φουντώσει εκ νέου τα σενάρια. Τα χρήματα που χρειάζονται για το συμβόλαιο του είναι πάρα πολλά αλλά η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ και τα «πατημένα» 35 του χρόνια είναι παράγοντες που ίσως γείρουν την πλάστιγγα για τους «ερυθρόλευκους», αν τελικά κάνουν κίνηση για την απόκτηση του. Το άλλο όνομα που ακούγεται εδώ και καιρό είναι ο Ντούσερ.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Λέμπο έχει επιδείξει ο Ολυμπιακός. Πληροφορίες μάλιστα από την Αγγλία ανέφεραν χθες ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Λίβερπουλ για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου. Ο 21χρονος αριστερός ακραίος είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση για τους «ερυθρόλευκους», που υπάρχει το ενδεχόμενο είτε ισχύουν οι πληροφορίες είτε όχι, να κινηθούν από εβδομάδα εντατικότερα για την απόκτηση του.

Στην ίδια θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο Εθκέρο που το θέμα του μένει πάντα ανοιχτό, αν και ο Ισπανός αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και ως δεύτερος επιθετικός. Για αυτό, όπως έχουμε ξαναπεί, η περίπτωση του συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες στον Ολυμπιακό.

Στην επίθεση ο Ολυμπιακός χρειάζεται δύο ποδοσφαιριστές. Πληροφορίες από του Ρέντη ανέφεραν χθες ότι η περίπτωση του Εντού δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Ολυμπιακό, όπως και του Ερνάν Κρέσπο, αν και στον Πειραιά όλοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες, κυρίως οικονομικές, των δύο περιπτώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: