Κυριακή, Ιουλίου 27, 2008

Βαλβέρδε: "Έχουμε ακόμα χρόνο"


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του κατά την άφιξη των "ερυθρολεύκων" στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας του στα φιλικά της Ολλανδίας, τόνισε όμως, πως υπάρχει χρόνος μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Ο Βάσκος προπονητής περιμένει την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων του Ολυμπιακού, που σίγουρα έχει καθυστερήσει αρκετά. Οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν δύο επιθετικούς και έναν αμυντικό χαφ, αλλά όσο περνούν οι μέρες, τόσο δυσκολότερη γίνεται η κατάσταση…

Διαβάστε τις δηλώσεις Βαλβέρδε:

"Ακόμα δεν βρισκόμαστε στο στάδιο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης που θα θέλαμε. Δεν είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας, μα έχουμε ακόμα χρόνο για να φτάσουμε στα επίπεδα που επιθυμούμε".

"Δεν παίξαμε καλά κόντρα στην Τβέντε και εμφανιστήκαμε αρκετά κουρασμένοι, ωστόσο, πιστεύω ότι στον χρόνο που απομένει θα καταφέρουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας".

"Ο Μίκελ Αλόνσο δε συνεχίζει μαζί μας. Όσον αφορά στους υπόλοιπους, έχω αποφασίσει για το ποιους θα κρατήσουμε και ποιους όχι, αλλά πρώτα θα το πω στους παίκτες μου, μετά στον κ. Χρυσικόπουλο και στο τέλος θα τους μάθει ο κόσμος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: