Κυριακή, Ιουλίου 27, 2008

Κόλπο γκρόσο με Ντιόγο ο Ολυμπιακός !

Τον 21χρονο ταλαντούχο άσσο της Πορτογκέζα Ντιόγο Λουίς Σάντος προσπαθεί να αποκτήσει τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση κάτι που επιβεβαιώνει και η πλευρά του Βραζιλιάνικου συλλόγου.

"Eίχαμε συνάντηση με διοικητικό παράγοντα του Ολυμπιακού, ο οποίος μας έκανε πρόταση για τον Ντιόγο. Η πρόταση δεν μας ικανοποίησε αλλά οι συζητήσεις θα συνεχιστούν", ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της Πορτουγκέζα Μανουέλ Ντα Λούπα στον Τύπο της χώρας του.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ. Eπίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή και δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια της ημέρας οι "ερυθρόλευκοι" να καταθέσουν νέα καλύτερη πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσσου.

H Πορτουγκέζα κοστολογεί τον παίκτη στα 13 με 14 εκατομμύρια ευρώ, περιμένοντας την διοίκηση του Ολυμπιακού να ανεβάσει την προσφορά της.

Βέβαια και ο Ολυμπιακός περιμένει από την Πορτουγκέζα να ρίξει τις απαιτήσεις της και σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, είναι έτοιμοι να αναζητήσουν από άλλη ομάδα την λύση στην επιθετική γραμμή, με παίκτη που ήδη έχουν εντοπίσει αλλά δεν έχει ακόμα δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Ντιόγο θεωρείται ταλέντο και ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του. Η Πορτουγκέζα πιστεύει ότι μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα από την πώληση του παίκτη και δεν βιάζεται να τον δώσει, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να βρει καλύτερη πρόταση από αυτή του Ολυμπιακού. Με την φανέλα της Πορτουγκέζα τα τελευταία τρία χρόνια έχει 50 συμμετοχές και 25 γκολ.

Το 2006 σε 21 συμμετοχές πέτυχε 1 γκολ και την επόμενη σεζόν σε 27 συμμετοχές σκόραρε 18 φορές, στην αποδοτική χρονιά μέχρι σήμερα στην καριέρα του. Το 2008 σε 12 συμμετοχές έχει 6 γκολ.

Toν παίκτη είχε ζητήσει και πριν από περίπου ένα μήνα και η Άρσεναλ χωρίς τελικά να τον αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: