Σάββατο, Αυγούστου 02, 2008

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-3


Ο Ολυμπιακός, με πολλούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή του, νίκησε τον Ατρόμητο με 3-1.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, είδε με ικανοποίηση τον Φερνάντο Μπελούτσι να επιστρέφει... σιδερένιος στους αγωνιστικούς χώρους, μετά τον τραυματισμό του. Ο Αργεντινός μέσος έπαιξε ως αλλαγή (μπήκε στον αγώνα στο 58') και το σημαντικό είναι πως έδειξε να βρίσκει τα πατήματά του στο γήπεδο. Μάλιστα, ο άσος της πειραϊκής ομάδας σκόραρε στο 90' με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ.

Δεν αγωνίστηκε ο 19χρονος Καμερουνέζος επιθετικός, Ντομινίκ Βασί, ο οποίος, πιθανότατα, προορίζεται για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, εφόσον φυσικά περάσει με επιτυχία τα δοκιμαστικά τεστ του Ισπανού τεχνικού των νταμπλούχων Ελλάδας.

Κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Μενδρινός ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 28'. Το δευτερο τέρμα του Ολυμπιακού το πέτυχε ο Κώστας Μήτρογλου με ετέλεση πέναλτι στο 48'. Ο Ατρόμητος μέιωσε προσωρινά με τν Καλατζή στο 53'. Το 3-1 διαμόρφωσε ο Φερνάντο Μπελούτσι στο 90' με ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Βασίλης Βούζας): Μιχαηλίδης, Μαρίνος, Μασάρα, Ολιβέιρα, Ιωάννου, Κόρμπος, Ρόβας, Μπρίτο, Φαβάλι, Καλαντζής, Περόνε. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κατεμής, Μελισσάς, Κριπιντίρης, Τρέχο, Ανδρούτσος, Σκόδρας, Καραλής.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κόβατς, Πάντος, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Κατσικογιάννης, Γ. Παπαδόπουλος (58' Μπελούτσι), Μενδρινός, Σοϊλέδης (65' Νικλητσιώτης), Σίσιτς, Μήτρογλου (82' Ματσούκας).

Διαιτητής: Χ. Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Ε. Γιαννουγλίδης-Α. Ταρανάς (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: