Δευτέρα, Αυγούστου 18, 2008

Πρώτη Ντουντού και δοκιμές εν όψει Ανόρθωσης στο φιλικό με Αλ Χιλάλ (22:00, ΕΤ1)


Το βράδυ (22:00, ΕΤ1) της Τρίτης ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Καραϊσκάκη την Αλ Χιλάλ από το Κατάρ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα, στην προσπάθειά του να καταλήξει στο καλύτερο δυνατό σχήμα, εν όψει του επαναληπτικού (27/8) με την Ανόρθωση, που θα κρίνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ντεμπούτο Ντουντού

Για το αυριανό φιλικό, ο τεχνικός των πρωταθλητών δεν υπολογίζει τους διεθνείς (Τοροσίδη, Πατσατζόγλου. Α. Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοφ, Γ. Παπαδόπουλο, Μήτρογλου, Γκαλίτσιο, Σίσιτς) και τον τραυματία Νικοπολίδη, που σήμερα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και εντός των ημερών θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Παρά τις απουσίες, όμως, ο Βαλβέρδε έχει στη διάθεσή του αρκετά βασικά στελέχη. Ειδικά για τη μεσαία γραμμή και την επίθεση, κόντρα στη Αλ Χιλάλ αναμένεται να κάνει τις δοκιμές που σκέφτεται εν όψει της Ανόρθωσης. Ένας από τους παίκτες που θα παίξει στο κέντρο είναι ο Ντουντού, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Ο Βαλβέρδε αναμένεται να τον βάλει δίπλα στον Στολτίδη και περιμένει απ’ αυτόν να βοηθήσει στη σωστή ανάπτυξη της ομάδας από τον άξονα.

Στα άκρα αριστερά αναμένεται να μοιραστεί ο χρόνος σε Λέτο και Τζόρτζεβιτς, ενώ δεξιά θα παίξει ο Γκαλέτι, με τον Μπελούτσι να ξεκινά πιθανότατα σε ρόλο ελεύθερου χαφ, πίσω από τον Κοβάσεβιτς. Γκολκίπερ θα είναι ο Κόβατς, ενώ στην άμυνα Άντζας και Ραούλ Μπράβο θα είναι το κεντρικό δίδυμο, με τον Πάντο πιθανότατα δεξιά και τον Λεονάρντο αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: