Τρίτη, Αυγούστου 19, 2008

Μένει ελεύθερος και έρχεται o Ντιόγκο!


Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (19/8) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σίριαλ της μεταγραφής του Ντιόγκο, με τα μηνύματα που έρχονται από τη Βραζιλία να είναι ενθαρρυντικά για τους φίλους του Ολυμπιακού. Ο αντιπρόεδρος της Πορτουγκέζα, Λουίς Ιαούκα δήλωσε πως ο παίκτης θα παραχωρηθεί, επιβεβαίωσε ουσιαστικά την πρόταση των «ερυθρολεύκων», όχι όμως και την συμφωνία. Κάτι που τόνισε και ο μάνατζερ του παίκτη. Υπογραφές λοιπόν, δεν έχουν πέσει ακόμη, αλλά όλα πια δείχνουν πως το σίριαλ του φετινού καλοκαιριού θα έχει αίσιο τέλος για τους πρωταθλητές.

«Ο Ντιόγκο δεν ξαναδηλώθηκε στη λίστα των παικτών μας. Σήμερα (18/8) το βράδυ έχουμε ένα ραντεβού με τον παίκτη και τον δικηγόρο του και θα υπογράψουμε την ελευθέρας του», είπε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «futebolinterior.com.br» ο Λουίς Ιαούκα. Το αποτέλεσμα του ραντεβού θα γίνει γνωστό στην Ελλάδα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης ωστόσο, ήδη στη Βραζιλία θεωρείται βέβαιη η μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό και γίνεται λόγος για συμφωνία με τη Πορτουγκέζα στα 10 εκ. ευρώ.
«Ούτε σεντ λιγότερο»

Από την πλευρά του πάντως, ο Ιαούκα έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ αναφέρθηκε στις προθέσεις της Πορτουγκέζα, αναφορικά με το οικονομικό.

«Δεν θα δεχθούμε ούτε σεντ λιγότερο από τα 10 εκ. ευρώ, δεν χαρίζουμε σε κανέναν. Θα πάρουμε τα χρήματά μας», ήταν τα λόγια του. Πληροφορίες αναφέρουν πως εκπρόσωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται στη Βραζιλία για τις τελικές διαπραγματεύσεις και θα είναι και αυτοί παρόντες στο ραντεβού της διοίκησης με τον Ντιόγκο, ώστε να πέσουν και οι υπογράφες.

«Συμφέρουσα πρόταση»

Απ’ τη πλευρά του, ο μάνατζερ του 21χρονου επιθετικού Ροντρίγκο Ριγκέτι, χαρακτήρισε συμφέρουσα την πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.
«Ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό και το επιβεβαίωσε και η Πορτουγκέζα, αλλά ακόμη δεν έχει υπογραφεί τίποτα. Ήρθε μια πρόταση που είναι συμφέρουσα και για την ομάδα και για τον παίκτη. Ο Ντιόγκο δεν πρόκειται να μιλήσει μέχρι να καταλήξουν κάπου τα πράγματα. Πιστεύω πάντως, πως θα φύγει χωρίς προβλήματα από την Πορτουγκέζα», τόνισε ο εκπρόσωπος του παίκτη.

Απ’ τα λόγια του γίνεται αντιληπτό πως αισιοδοξεί για τη μεταγραφή του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό. Πιθανότατα να γνωρίζει κάτι παραπάνω. Από τη στιγμή πάντως, που η Πορτουγκέζα δήλωσε ανοικτά πια πως ο Ντιόγκο φεύγει και ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό, όλα συνηγορούν πως την Τρίτη θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: