Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2008

Κετσπάγια: Κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα, αλλά υπάρχουν άλλα 90 λεπτά


Χαρούμενος για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του, αλλά και προσγειωμένος ενόψει της ρεβάνς του Καραϊσκάκη εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δοκιμασία που περνάνε οι συμπατριώτες του.

«Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα το 3-0 τα λέει όλα. Δεν είναι πως δεν κινδυνεύσαμε, αλλά αυτό που έχει σημασία ότι κερδίσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο, με πολλές εμπειρίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον έχουμε ακόμη ένα 90λεπτο στην Αθήνα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί. Εκεί ο Ολυμπιακός θα έχει όλα τα όπλα του», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" γράψαμε ιστορία. Μπορούμε να πετύχουμε θαύματα σ' αυτό το γήπεδο. Λυπάμαι για όσους δεν βρήκαν εισιτήριο. Δεν ήταν εύκολο για μας τους Γεωργιανούς, αφού συνεχίζονται οι δυσκολίες εκεί. Ελπίζω να σταματήσει ο πόλεμος. Θέλουμε να ζήσουμε και εμείς σε ειρήνη, όπως όλοι. Πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε, να οργανωθούμε για να πανηγυρίσει όχι μόνο η Ανόρθωση, αλλά όλη η Κύπρος. Σε τέτοιο επίπεδο, κάθε λάθος τιμωρούνται. Όπως πάθαμε στην Αυστρία. Αλλά πήραμε το μάθημα μας».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, μίλησε ο Γιάννης Σκοπελίτης: «Δείξαμε ότι η έδρα μας είναι το μεγάλο μας όπλο, αλλά τώρα πρέπει ν' αποφύγουμε τα λάθη της Αυστρίας. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα αν σκοράραμε στο πέναλτι. Ήταν το πρώτο του επίσημο παιχνίδι. Στην Αθήνα θα είναι διαφορετικά τα πράγματα», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Δηλώσεις έκαναν, όμως, και ο εξαιρετικός Αριάν Μπεκιάι, με τον Τραϊανό Δέλλα. «Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη. Ξεκινήσαμε καλά, μπήκαμε για να κερδίσουμε, το γρήγορο γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση, το χρονικό σημείο που μπήκε το πρώτο γκολ ήταν σημαντικό. Αν έμπαινε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς, θα είχε αλλάξει η ψυχολογία μας. Μετά ο Ολυμπιακός έπεσε ψυχολογικά, υπήρχε πίστη στο τρίτο γκολ που βάλαμε, αλλά και δόση τύχης. Με αυτό το γκολ ανταμειφτήκαμε για τις προσπάθειες μας», ανέφερε για να συμπληρώσει ο «Κολοσσός»:

«Mας περιμένει μία δύσκολη βραδιά στο Καραϊσκάκη. Θα ξεχάσουμε το σημερινό αποτέλεσμα και θα συγκεντρωθούμε στον αγώνα στο Καραϊσκάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: