Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2008

Ο Ντιόγο διέψευσε... τα πάντα στον βραζιλιάνικο Τύπο: "Δεν έχω διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό"


Το σήριαλ του Ντίογο συνεχίζεται με νέα επεισόδια και μάλιστα με... αποκαλυπτικές δηλώσεις του βραζιλιάνου που ανατρέπουν την όλη υπόθεση. Συγκεκριμένα ο άσος της Πορτουγκέζα, με δηλώσεις του στον βραζιλιάνικο Τύπο, διέψευσε την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση του ίδιου με τον Ολυμπιακό, τις δηλώσεις του στον Ελληνικό Τύπο και την παρουσία της μητέρας του στην Ελλάδα!

"Δεν έχω διαπραγματευθεί με κανέναν. Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν. Είναι αναληθές ότι μίλησα σε ελληνική εφημερίδα. Και επίσης η μητέρα μου δεν βρέθηκε ποτέ στην Ελλάδα", δήλωσε ο βραζιλιάνος και άφησε να εννοηθεί πως η μεταγραφή, όχι μόνο είναι στον αέρα αλλά απομακρύνεται και το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως για την Τρίτη είχε προγραμματιστεί συμβούλιο, για το μέλλον του παίκτη, αλλά αυτό δεν έγινε. Και πως ο πρόεδρος απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού, η οποία είναι λιγότερη από τα 10 εκ. ευρώ.

Μάλιστα, από την Πορτουγκέζα συνεχίζουν το παιχνίδι τους και δηλώνουν μέσω του αντιπροέδρου της ομάδας: "Μέχρι και τη Δευτέρα 18 Αυγούστου θα περιμένουμε επίσημη πρόταση για τον Ντιόγο. Μια πρόταση που θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τον Ολυμπιακό. Εάν ο ελληνικός σύλλογος δεν κάνει μια νέα προσφορά, ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο Ντιόγο δεν αγωνίστηκε στα τελευταία ματς με τη συγκατάθεση της ομάδας. Προπονείται στο Σάο Πάουλο. Αν δεν έρθει κάποια πρόταση, θα επανενταχθεί στην ομάδα τη Δευτέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί με πρόστιμο. Δεν έπαιξε με τη συγκατάθεση της διοίκησης. Θα του καταβληθεί ολόκληρος ο μισθός του".

Κίνδυνος "διπλής" ήττας

Σίγουρα τα πράγματα περιπλέκονται και ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε ένα ακόμα "ναυάγιο" το οποίο μπορεί να αποδειχτεί και καταστροφικό για τη φετινή χρονιά. Καθώς, όχι μόνο κινδυνεύει να μην καταφέρει να αποκτήσει τον παίκτη, αλλά άργησε τις μεταγραφές με τα βλέμματα όλων στραμμένα πάνω στον 21χρονο βραζιλιάνο μήπως και καταφέρει και τον αποκτήσει και προλάβει να τον δηλώσει για τα ματς του προκριματικού γύρου.

Αυτό δεν έγινε και το αποτέλεσμα ήταν να μην ενισχυθεί μεταγραφικά (όσο ήθελε ο τεχνικός της ομάδας)για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά το χθεσινό αποτέλεσμα με την Ανόρθωση, να κινδυνεύει να μείνει εκτός διοργάνωσης μετά από 11 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: