Τρίτη, Αυγούστου 26, 2008

AEK :«Αν δεν φέρεις λεφτά, δεν θα πας πουθενά!»


Ο Ριβάλντο είναι αμετακίνητος, θέλει να φύγει από την ΑΕΚ πάση θυσία και όπως φαίνεται από τα λεγόμενά του η αιτία της αποχώρησής του είναι η εξαιρετική πρόταση που έχει δεχθεί από την Μπουνιοντκόρ (πρώην Κουρούφσκι) -λέγεται πως είναι 10 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο- την οποία δεν είναι διατεθειμένος να απορρίψει. Ωστόσο, μέτοχοι και Νικολαΐδης ξεκαθάρισαν στον Βραζιλιάνο σταρ της Ενωσης ότι δεν θα τον αποδεσμεύσουν χωρίς αντίτιμο και φυσικά προτού βρουν αντικαταστάτη.

Ο Ριβάλντο πίεζε εδώ και περίπου δύο εβδομάδες τον Ντέμη Νικολαΐδη να του επιτρέψει να φύγει από την ΑΕΚ. Ωστόσο, η απάντηση του ισχυρού άνδρα της Ενωσης ήταν πάντα η ίδια: «Δεν θέλουμε να φύγεις. Κατάλαβέ μας. Είναι πολύ αργά και δεν έχουμε πολλά περιθώρια να βρούμε αντικαταστάτη σου λίγο πριν τη λήξη των μεταγραφών», ελπίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα του άλλαζε γνώμη.

Αμετακινήτος...
Ομως, σε συνάντηση που είχαν χθες στα γραφεία της ΠΑΕ, ο Νικολαΐδης κατάλαβε ότι ο «Ρίμπο» δεν θα απέρριπτε την... μυθική πρόταση των Ουζμπέκων. «Το ίδιο θα έκανε οποιοσδήποτε στη θέση μου. Είναι πάρα πολλά τα χρήματα και μπορώ με αυτό το ποσό να εξασφαλίσω την οικογένειά μου για πάντα. Θέλω να φύγω δεν μπορώ να αρνηθώ τέτοια πρόταση», έλεγε ο Ριβάλντο.

Με λίγα λόγια, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού φεύγει από την Ενωση για τα χρήματα και ας είχε πει πριν από 3,5 μήνες ότι «ύστερα από συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο αποφάσισα ότι θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι με την ΑΕΚ. Η αγάπη και η στήριξη που πήρα από τους φιλάθλους συνέβαλαν στην τελική μου απόφαση».
Ηθελε να φύγει ελεύθερος

Ο Ριβάλντο επέμενε χθες να αποχωρήσει χωρίς αντίτιμο, αλλά ο Νικολαΐδης του ξεκαθάρισε, ύστερα από συζήτηση που είχε με τους μετόχους, ότι θα του επέτρεψε να φύγει από την ομάδα μόνο αν έφερνε χρήματα στα ταμεία της ΑΕΚ και φυσικά βρισκόταν μέχρι τις 29-30 του μήνα ο αντικαταστάτης του.

«Καταλαβαίνω τους λόγους για τους οποίους θέλεις να φύγεις, ωστόσο πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε εμείς. Είναι δύσκολο αυτή την περίοδο ο αντικαταστάτης σου. Και αν δεν βρεθεί, δεν πρόκειται να φύγεις. Και δεν πρόκεται να φύγεις αν δεν εισπράξει και η ΑΕΚ ένα ποσό. Φέρε μας συγκεκριμένη πρόταση», του ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: