Τρίτη, Αυγούστου 26, 2008

Η αποστολή της Ανόρθωσης


Η αποστολή της Ανόρθωσης θα βρίσκεται την Τρίτη (26/8) στην Ελλάδα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (27/8) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Τιμούρ Κετσπάγια συμπεριέλαβε στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους:
Αριάν Μπεκιάι, Ζόλταν Νάγκι, Πρέντραγκ Οτσόκολιτς, Γιώργο Θεοδότου, Τζέφρι Λεϊβακαμπέσι, Κωνσταντίνο Σαμάρα, Λάμπρο Λάμπρου, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Νίκο Κατσαβάκη, Γιώργο Γεωργίου, Τραϊανό Δέλλα, Γιώργο Παναγή, Γιάννη Σκοπελίτη, Νίκο Νικολάου, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, Πάολο Κόστα, Βενσάντ Λαμπάν, Σεντρίκ Μπαρτόν, Αντρέ Τικίνιο, Κλιμέντι Τσιταϊσβίλι, Νίκο Φρούσσο, Σάβιο και Λούκας Σόσιν.

Συνολικά, η αποστολή της πρωταθλήτριας Κύπρου είναι 38μελής και ηγείται ο πρόεδρος του συλλόγου, Ανδρέας Παντελή. Η ναυλωμένη πτήση με την ομάδα θα αναχωρήσει από τη Λάρνακα το πρωΐ της Τρίτης (26/8, 10:30).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (18:30), η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της ομάδας θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου, στο ξενοδοχείο όπου θα διαμένει η αποστολή.

Η Ανόρθωση θα πραγματοποιήσει προπόνηση το βράδυ της Τρίτης (26/8) στις 20:00 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και θα είναι "ανοικτή" για τους δημοσιογράφους και τον κόσμο της Ανόρθωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: