Τετάρτη, Αυγούστου 13, 2008

Διαψεύδει για Κεϊρίσον ο Ολυμπιακός


Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν για την υπόθεση του Ντιόγκο ωστόσο, στη Βραζιλία επισημαίνουν πως μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή και μιλούν ήδη για ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον Κεϊρίσον της Κορτίμπα. Από την πειραϊκή ΠΑΕ, όμως, η περίπτωση του 19χρονου επιθετικού διαψεύδεται, ενώ και ο ίδιος δήλωσε άγνοια.

«Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον Ολυμπιακό ακόμη, όμως, ίσως κάτι γίνει. Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Απρίλη και βρήκα ως καλύτερη λύση να παραμείνω στη Κοριτίμπα, μέχρι το τέλος της σεζόν τουλάχιστον. Είμαι ευτυχισμένος για το ενδιαφέρον και θα ζητήσω μεταγραφή από την ομάδα τον Δεκέμβρη», δήλωσε ο Κεϊρίσον.

Ανάλογα ήταν και τα λόγια του διευθυντή της Κοριτίμπα, Πάουλο Τζαμέλι, που επισήμανε: «Ο Κεϊρίσον έχει συμβόλαιο μαζί μας μέχρι του χρόνου. Υπάρχει συμφωνία να μείνει στην ομάδα, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο».

Ακόμη μεγαλύτερη σημασία πάντως, έχει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διαψεύδει τα σενάρια για τον νεαρό επιθετικό. Όπως έλεγαν από την πειραϊκή ΠΑΕ «ούτε συζητήσεις έχουν γίνει, ούτε και πρόταση».
Σενάριο για Γκιγιέρμο

Οι Βραζιλιάνοι πάντως, κάνουν λόγο για έναν ακόμη παίκτη που φέρεται να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Globo», ο Ολυμπιακός, όπως και η Αλ Χιλάλ από την Σαουδική Αραβία, έχουν καταθέσει πρόταση για τον Γκιγέρμο της Κρουζέιρο.

Και γι’ αυτόν υπήρξε διάψευση, μέσω του διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, Εντουάρντο Μαλούφ, που τόνισε πως «όλα αυτά είναι φήμες. Ο Γκιγέρμο δεν θα φύγει από την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: