Δευτέρα, Αυγούστου 11, 2008

«Έκλεισε» τον Πελετιέρι, απομένει να αποφασίσει αν τον χρειάζεται


Μια σημαντική απόφαση, αν θα αποκτηθεί δηλαδή και άλλος αμυντικός μέσος, πρέπει να πάρουν σύντομα στον Ολυμπιακό. Όσον αφορά τον παίκτη που θα αγωνίζεται σε αυτή τη θέση, τον έχουν έτοιμο! Πρόκειται για τον Αγκουστίν Πελετιέρι για την παραχώρηση του οποίου οι «ερυθρόλευκοι», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», έχουν ήδη συμφωνήσει με τη Λανούς. Για να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή, θα πρέπει απλά να αποφασίσουν αν τον χρειάζονται.

Αυτό θα γίνει μετά τον πρώτο αγώνα με την Ανόρθωση, την Τετάρτη, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού όπως έχει γίνει γνωστό από τον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί άλλη μεταγραφή μέχρι τότε.

Ο Πελετιέρι έχει προταθεί εδώ και πολύ καιρό στον Ολυμπιακό. Η Λανούς ζητούσε αρχικά το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσει, όμως μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, υποχώρησε τελικά στα 2,7 εκατομμύρια. Παρά την επίτευξη συμφωνίας όμως, η ομάδα του Πειραιά ζήτησε από τους Αργεντινούς λίγες μέρες προθεσμία για να καταλήξει αν μετά τον Ντουντού θα αποκτηθεί και άλλος παίκτης που αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Βασικό στέλεχος της Λανούς είναι ο Πελετιέρι τα τελευταία έξι χρόνια, με τα χρώματα της οποίας έχει αγωνιστεί σε 140 αναμετρήσεις και έχει πετύχει 12 γκολ. Αν τελικά ενταχθεί στη δύναμη του Ολυμπιακού δεν θα καταλάβει θέση ξένου, καθώς διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, άλλωστε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοια θέση ελεύθερη στους «ερυθρόλευκους».

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: