Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2008

Βαλβέρδε: Μπορούμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα


Αισιόδοξος για ανατροπή του 3-0 εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση. Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί άδικη την έκταση του σκορ, αφού, όπως τόνισε, η κυπριακή ομάδα έκανε τρεις ευκαιρίες και έβαλε ανάλογο αριθμό γκολ. Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι πιστεύει πως με τη βοήθεια του κόσμου οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να κερδίσουν με 4-0 στο «Καραϊσκάκη» και να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Δεν πιστεύω ότι θα μείνουμε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό για εμάς, αλλά έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Δεν παραιτούμαστε από την προσπάθεια για την πρόκριση», ήταν τα πρώτα λόγια του Βαλβέρδε, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Μπορούσαμε να σκοράρουμε αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Η Ανόρθωση αξιοποίησε σχεδόν όλες τις ευκαιρίες της», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την απόφαση του Κώστα Μήτρογλου να εκτελέσει το πέναλτι (77’), ο τεχνικός των πρωταθλητών στήριξε τον παίκτη του. «Στηρίζω τον παίκτη μου», αρκέστηκε να πει ο Ισπανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: