Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2008

"ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥΡ"

Σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, τα μεγαλύτερα ΜΜΕ αναφέρονται με κολακευτικά λόγια στην επιτυχία της Ανόρθωσης να γίνει η πρώτη κυπριακή ομάδα που προκρίνεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Διαβάστε...

Goal.com: "Με το τελευταίο σφύριγμα, που επικύρωσε την πρόκριση της Ανόρθωσης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια γονάτισε στο χόρτο του σταδίου 'Καραίσκάκη' και σήκωσε τα χέρια στον αέρα, τιμώντας τους Θεούς του ποδοσφαίρου! Ήταν μια εικόνα που ακτινογραφούσε την πιο θαυματουργή στιγμή στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, αφού η Ανόρθωση έγινε η πρώτη ομάδα από τη χώρα της που θα λάβει μέρος στη μεγαλύτερη διοργάνωση συλλόγων με την απόλυτα δίκαιη νίκη 3-1 συνολικά επί του πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού".

Reuters: "Η Ανόρθωση Αμμοχώστου έγινε η πρώτη ομάδα από την Κύπρο που πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Ολυμπιακό της έδωσε τον θρίαμβο με τελικό σκορ 3-1!".

Skysports: "Η πρωταθλήτρια Κύπρου, Ανόρθωση, όπως και η ΜΠΑΤΕ, είναι η πρώτη ομάδα από τη χώρα της που προκρίνεται στους ομίλους, μετά από την επικράτηση με συνολικό σκορ 3-1 επί του Ολυμπιακού. Η Ανόρθωση πήρε ένα προβάδισμα τριών τερμάτων στον επαναληπτικό της Αθήνας και τα παιδιά του Τιμούρ Κετσπάγια έκαναν τη δουλειά τους με στιλ, αφού περιόρισαν τον Ολυμπιακός μόλις σε ένα γκολ".

UEFA.com: "Ο τερματοφύλακας Αριάν Μπεκιάι ήταν ο ήρωας για την Ανόρθωση Αμμοχώστου, η οποία κράτησε την ψυχραιμία της και έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που περνάει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Φερνάντο Μπελούτσι έβαλε το μοναδικό γκολ στο κατάμεστο στάδιο 'Καραϊσκάκη' της Αθήνας, αλλά με τον Μπεκιάι σε εξαιρετική φόρμα, κυρίως στο β' ημίχρονο, η Ανόρθωση διασφάλισε ότι ο θρίαμβος με 3-0 του πρώτου αγώνα ήταν αξεπέραστο εμπόδιο για τον πρωταθλητή Ελλάδας. Καθώς η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έγραφε ιστορία, ο Ολυμπιακός συμβιβάζεται με το γεγονός ότι θα είναι απών από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το 1997".

ESPN USA: "Η Ανόρθωση έχασε με 1-0 από τον Ολυμπιακό, αλλά απογοήτευσε τον πρωταθλητή Ελλάδας μετά από μια απίστευτη νίκη με 3-0 στον πρώτο αγώνα!".

Setanta Sports: "Η κυπριακή Ανόρθωση Αμμοχώστου επικράτησε με 3-1 συνολικό σκορ του Ολυμπιακού. Η ζημιά έγινε στο πρώτο παιχνίδι, όπου η Ανόρθωση κέρδισε 3-0, ενώ στον επαναληπτικό ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε παρά να κερδίσει μόνο με 1-0, αφού υπήρξε βίαιη συμπεριφορά από τους οπαδούς της ελληνικής ομάδας πριν το παιχνιδι".

Guardian, UK: "Η Ανόρθωση έχασε με 1-0 εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό, αλλά απογοήτευσε την ελληνική ομάδα με 3-1 συνολικό σκορ, μετά από την απίστευτη νίκη με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι".

International Herald Tribune France: "Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός δέχτηκε αποκλεισμό-σοκ, κερδίζοντας με 1-0 την Ανόρθωση Αμμοχώστου, αλλά έχασε με 3-1 στο συνολικό σκορ".

Bangkok Sports, Thailand: "Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και η Ανόρθωση Αμμοχώστους έγραψαν ιστορία, αφύ έγιναν οι πρώτες ομάδες από Λευκορωσία και Κύπρο αντίστοιχα που πέρασαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: