Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2008

Βυθίστηκε το αεροδρόμιο της Λάρνακας !

Στις 05.35 προσγειώθηκε στην πίστα του αεροδρομίου Λάρνακας το ναυλωμένο Fokker 50 της Freedom Airways, που μετέφερε στην Κύπρου τους "Μάγκες με τα μπλε". Περίπου 4.000 κυανόλευκοι οπαδοί, που έμειναν ξύπνιοι όλο το βράδυ και άρχισαν να μαζεύονται στο αεροδρόμιο από τις πρώτες πρωινές ώρες, υποδέχτηκαν τους θριαμβευτές του Φαλήρου.

Είκοσι λεπτά έμεινε ακινητοποιημένο το πούλμαν της Ανόρθωσης στην Πύλη του Πύργου Ελέγχου, όπου το περίμεναν οι οπαδοί, οι οποίοι με το που το αντίκρισαν ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φώναζαν συνθήματα.

Όταν η αποστολή πλησίασε η Πύλη άνοιξε και οι οπαδοί αγκάλιασαν το πούλμαν. Αν και είχε πλέον ξημερώσει, δεν έλεγαν να "ανοίξουν" με τίποτα και να επιτρέψουν στους παίκτες, τον Κετσπάγια και τον Παντελή να πάνε να ξεκουραστούν.

"Η Ανόρθωση άξιζε αυτή την πρόκριση. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γιατί μια μικρή ομάδα, μια μικρή χώρα καταφέρνει και μπαίνει στο Champions League" είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια στο αεροδρόμιο και πρόσθεσε πως "για μένα αυτά τα παιδιά έχουν κερδίσει ήδη το Champions League".

Δεν υπάρχουν σχόλια: