Σάββατο, Αυγούστου 02, 2008

ΚΑΙ Ο ΜΠΡΑΝΤΑΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ


Το όνομα του Μπραντάο είναι αυτό που προστέθηκε, καθώς Ντούντου και Ντιόγκο βρίσκονται από καιρό στη λίστα του Ολυμπιακού, με τον υψηλόσωμο φορ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, να συμπληρώνει την τριάδα της… σάμπα!

Όπως έγινε χθες γνωστό, ο Μπραντάο είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες, καθώς επιθυμούν να αποκτήσουν δύο φορ ενδεκάδας, κι όχι έναν. Ο θηριώδης στράικερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ είναι πιθανό να μετακινηθεί στο Λιμάνι καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρωταθλητές έχουν βρει σημείο προσέγγισης με την ουκρανική ομάδα σε ένα ποσό για την παραχώρησή του, αλλά και στη μη καταβολή μιας σημαντικής δόσης από την μεταγραφή Καστίγιο. Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Βραζιλιάνου αναμένονται άμεσα, ίσως και μέσα στην εβδομάδα που θα έρθει.

Κοντά σε Ντιόγκο και Ντούντου

Αρκετές πιθανότητες συμπληρώνει η ολοκλήρωση και των μετακινήσεων στο Λιμάνι των Ντιόγκο και Ντούντου. Ο 21χρονος φορ της Πορτουγκέζα έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και το μόνο που μένει είναι να τα βρουν οι δύο σύλλογοι. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, καθώς ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, έχει διαμηνύσει ότι τη Δευτέρα θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού με ομάδα που θέλει τον Ντιόγκο.
Και στην υπόθεση Ντούντου οι εξελίξεις αναμένεται να είναι θετικές. Ο παίκτης τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και το μόνο που μένει είναι να τα βρουν και οι δύο σύλλογοι. Τα χρήματα που προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ καλά (δεδομένου ότι του χρόνου μένει ελεύθερος και μπορούν να τον αγοράσουν πιο εύκολα), ενώ υπάρχει και η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος πιέζει από την πλευρά του την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να τον παραχωρήσει, κι όπως έλεγαν κύκλοι της διοίκησης χθες, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν και σε αυτό το «μέτωπο» εξελίξεις!

Στην περίπτωση βέβαια του Βραζιλιάνου, η υπόθεση έχει μπλεχτεί λίγο! Μπορεί οι δύο ομάδες να μην τα χαλάσουν στον οικονομικό τομέα, θα τα χαλάσουν όμως στον... Ντιόγκο. Πληροφορίες από τη Ρωσία αναφέρουν ότι η ΤΣΣΚΑ επιθυμεί να αποκτήσει τον 21χρονο φορ και έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: