Κυριακή, Αυγούστου 31, 2008

Ντιόγκο: Φανταστική ατμόσφαιρα, Γκαλέτι: Θα έπρεπε να έχουμε περάσει


Ιδανικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο του Ντιόγκο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Βραζιλιάνος στράικερ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο Καραϊσκάκη, προσθέτοντας πως τον ένοιαξε που δεν σκόραρε. Από την πλευρά του, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας παραμένει το πρωτάθλημα.

«Ανυπομονούσα να παίξω. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστική. Ο κόσμος βοηθάει πολύ την ομάδα. Δεν έχει σημασία που δεν πέτυχα γκολ, σημασία έχει να νικάει η ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντιόγκο για να συνεχίσει ο Γκαλέτι:

«Ήμασταν επηρεασμένοι από το ματς με την Ανόρθωση. Έχουμε καλή ομάδα που δεν είναι ακόμα έτοιμη, αλλά θα έπρεπε να έχουμε περάσει την Ανόρθωση. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία αν έπαιξα εγώ καλά η όχι, αλλά να παίρνουμε τις νίκες και στο τέλος να φτάσουμε το πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο Τάσος Πάντος ανέφερε: «Είμαστε επηρεασμένοι από το παιχνίδι με την Ανόρθωση και η ψυχολογία μας ήταν άσχημη. Στο α’ ημίχρονο αν και παίζαμε καλά μείναμε πίσω στο σκορ, στο β’ όμως ανεβήκαμε πάρα πολύ και καταφέραμε και γυρίσαμε το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με πείρα και ξέρει να επιστρέφει από δύσκολες καταστάσεις, γι' αυτό και νικήσαμε σήμερα. Δεν είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο ακόμα, αλλά κάθε μέρα που περνάει θα γινόμαστε και καλύτεροι. Όσο για την κλήρωση με την Νόρντζελαντ, δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες, πρέπει να παίξουμε καλά για να προκριθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: