Δευτέρα, Αυγούστου 04, 2008

«Περιμένουμε σήμερα νέα πρόταση για Ντιόγκο», λέει ο πρόεδρος της Πορτουγκέζα


Νέες επαφές με την Πορτουγκέζα για την απόκτηση του Ντιόγκο, προκειμένου να λύσει τη διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι με τον βραζιλιάνικο σύλλογο, θα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι εκπρόσωπος του παίκτη βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να διαπραγματευθεί με τους «ερυθρόλευκους».

«Αύριο (σ.σ: σήμερα) περιμένω νέα πρόταση του Ολυμπιακού. Βέβαια, πρόταση περιμένω και από την Βέρντερ Βρέμης, αλλά ως τώρα κανείς από τους δύο δεν την έχει καταθέσει. Εμείς για να συναινέσουμε θέλουμε 15 εκατ. ευρώ. Αν μας τα δώσει ο Ολυμπιακός, θα πάρει τον Ντιόγκο», δήλωσε στην εφημερίδα «Εξέδρα» ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Μάνουελ ντα Λούπα.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο παίκτης μίλησε σε Βραζιλιάνους δημοσιογράφους και διέψευσε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild», που ήθελε την Βέρντερ Βρέμης να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 12 εκατ. ευρώ στην Πορτουγκέζα για να τον αποκτήσει:

«Δεν υπάρχει κανένας εξουσιοδοτημένος ατζέντης μου, εκτός από την μητέρα μου, Κλαούντια και τον Βραζιλιάνο εκπρόσωπό μου, Κλαούντιο Γκουαντάνιο. Γι’ αυτό και δεν είναι αλήθεια αυτά που γράφτηκαν ότι ο κ. Ούβε Πίελ, διαπραγματεύεται την μεταγραφή μου στη Βέρντερ Βρέμης της Γερμανίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: