Τρίτη, Αυγούστου 26, 2008

Για τη μυθική ανατροπή ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ανόρθωση


Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός καλείται την Τετάρτη το βράδυ (21.45, NET) να ανατρέψει το βαρύ εις βάρος του 3-0 του πρώτου αγώνα με την Ανόρθωση, σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή, αλλά όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ελπίζουν να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην υπάρχουν παρατράγουδα.

Με Λέτο βασικό

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο η βασική του συμβουλή προς όσους αγωνιστούν είναι μία: «Να μπείτε με πάθος, να πιέσετε από το πρώτο λεπτό και να είστε ψύχραιμοι, προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Από τις έντεκα θέσεις του βασικού σχήματος (4-2-3-1), μονάχα μία παίζεται μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτή του παρτενέρ του Άντζα στο κέντρο της άμυνας, με τους Ζεβλάκοφ και Αβραάμ Παπαδόπουλο να αποτελούν τους δύο υποψήφιους για τη θέση. Από εκεί και πέρα, ο Νικοπολίδης θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, με τους Τοροσίδη (δεξιά) και Λεονάρντο (αριστερά) να τοποθετούνται στα άκρα της άμυνας.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Στολτίδης και ο πρωτοεμφανιζόμενος Ντουντού, από τον οποίο περιμένει πολλά ο Βαλβέρδε. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα αγωνιστεί στην κλασική του θέση, δεξιά στη μεσαία γραμμή και αριστερά θα προτιμηθεί ο Λέτο αντί του Τζόρτζεβιτς, με τον αρχηγός να αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή στην επανάληψη. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Κοβάσεβιτς και από πίσω του θα έρχεται ο Μπελούτσι.

Εκτός Ραούλ Μπράβο, Ντομί και Γκαλίτσιος

Αναφορικά με την αποστολή είναι γεγονός ότι περιμέναμε εκπλήξεις και μία από αυτές ακούει στο όνομα του Ραούλ Μπράβο, ο οποίος τέθηκε εκτός 18άδας. Από τις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι και οι Ντομί (ήταν στο πρώτο ματς), Γκαλίτσιος (εκτός για δεύτερο σερί ματς), Μενδρινός, Σίσιτς και Κατσικογιάννης.
Η «ερυθρόλευκη» αποστολή: Άντζας, Μπελούτσι, Τζόρτζεβιτς, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ Γκονζάλες, Κόβατς, Κοβάσεβιτς, Λεονάρντο, Λέτο, Μήτρογλου, Νικοπολίδης, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ.

Νοκ άουτ ο Σκοπελίτης

Στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, ο Τιμούρ Κετσπάγια προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Κάτι που δεν είναι εύκολο, μετά τα όσα έχουν ισχυριστεί πως έχουν υποστεί οι άνθρωποι της κυπριακής αποστολής.

Το χειρότερο όλων, όμως, για τον Γεωργιανό τεχνικό είναι ότι, τελικά, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Σκοπελίτη και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος ο Τραϊανός Δέλλας. Ο Κετσπάγια αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με ένα προωθημένο (Σόσιν) και ενισχυμένη μεσαία γραμμή. Πιθανή ενδεκάδα: Μπεκιάι, Οτσόκολιτς, Κατσαβάκης, Κωνσταντίνου, Λεϊβακαμπέσι, Ντομπρασίνοβιτς, Δέλλας, Λαμπάν, Μπαρντόν, Πάουλο Κόστα, Σόσιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: