Τρίτη, Αυγούστου 26, 2008

Χωρίς Ρίμπο, αλλά με Κυργιάκο – Μπασινά με Ομόνοια. Στα 900.000 ευρώ η συμφωνία με τον Βραζιλιάνο


Χωρίς την παρουσία του Ριβάλντο διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, κάτι που αυτόματα έθεσε τον Βραζιλιάνο άσο εκτός αποστολής του επαναληπτικού με την Ομόνοια την Πέμπτη.

Οι κιτρινόμαυροι τα βρήκαν με την ομάδα από το Ουζμπεκιστάν και ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ετοιμάζει βαλίτσες για Ασία.

Η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία κάτι λιγότερο από 1 εκ. ευρώ με την φυγή του Ριβάλντο και ετοιμάζει την απάντηση της με τον Τζιμπούρ.

Την Τετάρτη αναμένεται από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ η ανακοίνωση για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου.

Όσον αφορά στην 22μελη αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης (10.00) στην Κύπρο, δεν υπήρξαν εκπλήξεις. Κυργιάκος και Μπασινάς συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά σε αποστολή του «δικεφάλου» για επίσημο παιχνίδι, με τον πρώτο να αναμένεται να πάρει θέση βασικού πλάι στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και με τον Μπασινά.
Όλη η «κιτρινόμαυρη» αποστολή: Σάχα, Μάχο, Χουανφράν, Ράμος, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Γκέντσογλου, Αλεξόπουλος, Λαγός, Πλιάτσικας, Ταχτσίδης, Μπερνς, Κουτρομάνος, Ρίκκα, Μπασινάς, Καφές, Ζορμπάς, Παυλής, Εντίνιο, Σκόκο, Μπλάνκο.

Από εκεί και πέρα, ο Περπαρίμ Χετεμάι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Άλβες αφαίρεσε την ειδική μπότα και έκανε βάδην στο γήπεδο με ειδική περίδεση στο τραυματισμένο σημείο. Ο Μαντούκα συνέχισε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: