Πέμπτη, Αυγούστου 07, 2008

Βαλβέρδε: Χρειαζόμαστε επιθετικό και πρέπει να αποκτήσουμε


Μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού, αλλά δεν παρέλειψε να τονίσει και πάλι την ανάγκη για μεταγραφή επιθετικού. Ο λόγος για τον τεχνικό της ομάδας του Πειραιά, Ερνέστο Βαλβέρδε, που τόνισε μετά το ματς με την Ρασίνγκ: «Χρειαζόμαστε παίκτες για την επίθεση και πρέπει να τους αποκτήσουμε»

Κατά τ’ άλλα ο Ισπανός προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των παικτών του: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί παίξαμε καλά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και το μόνο που πρέπει να προβληματίσει είναι τα τρία γκολ που δεχτήκαμε. Με την Ανόρθωση θα είμαστε πιο έτοιμοι. Η ήττα πάντως μπορεί να μας βγει και σε καλό».

Για τον Σεμπαστιάν Λέτο, που έκλεψε την παράσταση, όσο αγωνίστηκε ο Βαλβέρδε τόνισε: «Για έναν παίκτη που έχει κάνει μόνο μία προπόνηση 25 λεπτών με την ομάδα τα πήγε εξαιρετικά. Έδειξε μερικά από τα δείγματα του ταλέντου του, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα», ενώ για τον Ντούντου είπε: «Είναι καλός παίκτης θα βοηθήσει πολύ σε μια δύσκολη για την ομάδα χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: