Πέμπτη, Αυγούστου 07, 2008

Η τελική συνάντηση Ντιόγκο με πρόεδρο !


Για σήμερα το απόγευμα -μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή στην Ελλάδα- μετατέθηκε η συνάντηση του Ντιόγκο με τον πρόεδρο της Πορτουγκέζα, Μανουέλ Ντα Λούπα. Ο λόγος που ο ισχυρός άνδρας του βραζιλιάνικου συλλόγου ζήτησε από τον νεαρό φορ να περιμένει μία μέρα ήταν η επιθυμία του να ταξιδέψει στο Ρεσίφε και να βρεθεί στο πλευρό των παικτών του για τον σημαντικό αγώνα που έδιναν κόντρα στην Σπορτ για το πρωτάθλημα.

Η αναβολή του συγκεκριμένου ραντεβού δεν προκαλεί ανησυχία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, ιδιαίτερα κιόλας μετά το μπάσιμο των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Λοκομοτίβ Μόσχας, αντίθετα μάλιστα. Οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα πιάσει... λιμάνι.
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με Πορτουγκέζα»

Από την πλευρά του, ο Ντιόγκο αποκάλυψε σε ΜΜΕ της Βραζιλίας πως πλέον πολύ δύσκολα θα «χαλάσει» η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αφού η Πορτουγκέζα έχει αποδεχθεί την πρόταση των Πρωταθλητών Ελλάδος: «Θα πάω στην Ελλάδα και θα υπογράψω στον Ολυμπιακό. Δεν ξαναπαίζω εδώ, μόνο στον Ολυμπιακό». . Δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα με την Πορτουγκέζα».

«Κλεισμένη» η μεταγραφή

Αυτό παραδέχονται και άνθρωποι του συλλόγου, που βρίσκονται πολύ κοντά στις εξελίξεις: «Το αργότερο μέχρι την Παρασκεύη ο παίκτης θα ανακοινωθεί. Υπάρχει συμφωνία και απλός αυτό θα επικυρωθεί στην συνάντηση που θα έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: