Τρίτη, Αυγούστου 05, 2008

Ήρθε ο Ντούντου


Λίγο μετά τις 17:30 έφτασε στην Αθήνα ο Ντούντου Σεαρένσε. Παρά τις προβλέψεις για θερμή υποδοχή από τον κόσμο του Ολυμπιακού, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκαν μόλις 20 άτομα, τα οποία πάντως, ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικά και αποθέωσαν τον Βραζιλιάνο μέσο. Από την πλευρά του, ο Ντούντου εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του, ενώ έστειλε μήνυμα στον καλό του φίλο, Ζιλμπέρτο Σίλβα. «Είμαστε φίλοι και μου είπε να έρθω, όμως, όταν παίξουμε αντίπαλοι, θέλω να τον κερδίσω», είπε χαρακτηριστικά.

«Χαίρομαι που ήρθα στον Ολυμπιακό. Νιώθω πολύ καλά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά πιο σημαντικό είναι πως οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν πως με εμπιστεύονται. Ευχαριστώ τον κύριο Κόκκαλη και τον κύριο Χρυσικόπουλο», τόνισε ακόμη το νέο απόκτημα των «ερυθρολεύκων», για να αναφερθεί στις φιλοδοξίες του:

«Έχω μεγάλες φιλοδοξίες, ξέρω πως ήρθα σε μια μεγάλη και θέλω ο κόσμος να με αγαπήσει όπως τον Ζιοβάνι και τον Ριβάλντο».
«Κόσμος και τίτλοι»

Σε ερώτηση για τους λόγους που επέλεξε τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του, ο Ντούντου ήταν ξεκάθαρος.

«Ήρθα στον Ολυμπιακό για τον κόσμο του, αλλά και επειδή θέλω να κερδίσω τίτλους. Θέλω να επαναλάβουμε όσα έκανε η ομάδα πέρυσι. Να κερδίσουμε το νταμπλ και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να κάνω καλές χρονιές με τον Ολυμπιακό και να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ», ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: