Δευτέρα, Αυγούστου 04, 2008

Στα «άκρα» ο Ντιόγκο με την Πορτουγκέζα!


Σοβαρή εξέλιξη σημειώθηκε στις σχέσεις του Ντιόγκο με τη διοίκηση της Πορτουγκέζα, η οποία δεν αποκλείεται να κάνει πιο εύκολη την προσπάθεια του Ολυμπιακού να εντάξει τον παίκτη στη δύναμή του.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη χώρα του, φιλονίκησε έντονα με τον πρόεδρο της ομάδας του, Ντα Λούπα. Αιτία ήταν η πολύ κακή εμφάνιση και η βαριά ήττα με σκορ 4-0 που γνώρισε η Πορτουγκέζα από τη Γκόιας, για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Ο Ντιόγκο θεωρήθηκε σαν ένας από τους βασικούς υπαίτιους για την ήττα και αυτό προκάλεσε τη φιλονικία του με τον πρόεδρο του συλλόγου, με τον οποίο οι σχέσεις του ήταν ήδη σε ένταση λόγω της επιθυμίας του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και της άρνησης του Ντα Λούπα. Ο παίκτης μάλιστα αποχώρησε από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα, χωρίς να πάρει άδεια από κανένα μέλος της διοίκησης ή της τεχνικής ηγεσίας.

Μετά από αυτό, η παραμονή του Ντιόγκο στην Πορτουγκέζα γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και ίσως το συμβάν του ανοίξει τον δρόμο για τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: