Δευτέρα, Αυγούστου 04, 2008

Ειδήσεις από την Ισπανία !

Παραμένει ο Αλμπέλδα

Μπορεί ο Νταβίντ Αλμπέλδα να ήταν από τους βασικούς υποψήφιους για να αποχωρήσουν από την Βαλένθια το καλοκαίρι με τα σενάρια να φέρνουν και τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, ωστόσο η διοίκηση των "νυχτερίδων" του ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στην ομάδα και την νέα σεζόν.


Μαδριλένος ο Φαν Ντερ Φάαρτ


Στην Ρεαλ Μαδρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ καθώς σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild" επήλθε συμφωνία ανάμεσα στην "Βασίλισσα" και το Αμβούργο. Το κόστος για τη μετακίνηση του Ολλανδού στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, αναμένεται να φτάσει τα 13 εκατομμύρια ευρώ.


Δεκάρι ο Μέσι


Ο Λιονέλ Μέσι θα είναι ο κάτοχος της φανέλας με το νούμερο δέκα στην Μπαρτσελόνα μετά την πώληση του Ροναλντίνιο στην Μίλαν.





Ρομπίνιο: "Θέλω να πάω στην Τσέλσι"!

Όπως αποκάλυψε χθες η ισπανική εφημερίδα"Marca", ο Ρομπίνιο είχε συνάντηση με τον πρόεδρο των "μερένγκες", Ραμόν Καλδερόν, και τον τεχνικό Μπερντ Σούστερ, όπου τους ζήτησε να παραχωρηθεί στην Τσέλσι.

"Θέλω να πάω στην Τσέλσι όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να έρθει στη Μαδρίτη. Είναι η ίδια περίπτωση", είπε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, με την εφημερίδα να συμπληρώνει πως ο διοικητικός και τεχνικός ηγέτης της Ρεάλ προσπάθησαν να τον πείσουν να αλλάξει γνώμη και να μείνει στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: