Δευτέρα, Αυγούστου 11, 2008

ΠΕΚΙΝΟ :ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ


Το στοιχείο του νερού είχε την τιμητική του για τα ελληνικά χρώματα το πρωί της Δευτέρας (11/8). Η Εθνική πόλο γυναικών δεν τα κατάφερε, ωστόσο η επιτυχία ήρθε από την πρόκριση του Γιάννη Χρήστου στα ημιτελικά του απλού σκιφ στην κωπηλασία. Στην 5η θέση των RS:X ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Η αργυρή ολυμπιονίκης του 2004 στο πόλο γυναικών, η Εθνική Ελλάδας, δεν άρχισε σύμφωνα με τις προσδοκίες όλων, αφού γνώρισε την ήττα 6-8 από την Αυστραλία πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση το πρώτο ημίχρονο.

Ο Γιάννης Χρήστου στο απλό σκιφ της κωπηλασίας βρέθηκε σε καλή μέρα και τερματίζοντας τρίτος στη δεύτερη σειρά όπου συμμετείχε, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του αγωνίσματος.

Στην ιστιοπλοΐα, η συμμετοχή του Νίκου Κακλαμανάκη για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι γεγονός. Στα RS:X μετά από δύο ιστιοδρομίες φιγουράρει στην 5η θέση. Στην κατηγορία των γυναικών η Αντωνία Φράι είναι 16η μετά την 2η ιστιοδρομία.

Το ελληνικό πλήρωμα των 470 (Κοσματόπουλος-Παπαδόπουλος) βρίσκεται στην 17η θέση μετά από δύο ιστιοδρομίες. Στα Finn ο Αιμίλιος Παπαθανασίου είναι 15ος μετά από έξι ιστιοδρομίες. Στα Yngling το ελληνικό πλήρωμα (Μπεκατώρου-Κραβαριώτη-Παπαδοπούλου) βρίσκεται στη 10η θέση μετά από έξι ιστιοδρομίες.

Στην κολύμβηση, στα 200μ. ελεύθερο η Ελενα Κωστή δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και έμεινε στην όγδοη θέση της σειράς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: