Τρίτη, Αυγούστου 12, 2008

Βαλβέρδε: Νίκη με «καθαρό» σκορ!..


Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός είναι καλά προετοιμασμένος για να πάρει κόντρα στην Ανόρθωση την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, που παραχώρησε στους εκπροσώπους του Τύπου, παραμονή του πρώτου αγώνα των "ερυθρολεύκων" με την Ανόρθωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Ξέρουμε ότι θα είναι μια δύσκολη έδρα καθώς οι οπαδοί της Ανόρθωσης θα δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να απαντήσουμε θα είναι η νίκη είτε παίξουμε αμυντικά, είτε επιθετικά. Θέλουμε τη νίκη και να μη δεχθούμε γκολ», ήταν τα λόγια του Βαλβέρδε, που πρόσθεσε πως:

«Δεχθήκαμε τρία στο τελευταίο μας φιλικό, αλλά και η Ανόρθωση δέχθηκε τρία γκολ στο τελευταίο παιχνίδι της. Κόντρα στη Σανταντέρ δεν ήμασταν έτοιμοι, αλλά τώρα είμαστε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Τοροσίδης: Πάντα για τη νίκη
Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Βασίλης Τοροσίδης, που παραδέχθηκε τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά μίλησε μόνο για νίκη.
«Πάντα παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και αύριο. Αυτό θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς», είπε αρχικά ο διεθνής αμυντικός και συνέχισε:

«Το γήπεδο ξέρουμε ότι θα είναι γεμάτο, αλλά δε νομίζω ότι αυτό αποτελεί πρόβλημα για εμάς. Είμαστε έμπειροι. Το πλεονέκτημα της Ανόρθωσης είναι το γεγονός ότι έχει δώσει τέσσερα επίσημα ματς ως τώρα. Εμείς, όμως, είμαστε επαγγελματίες, έμπειροι και θα πρέπει να παίξουμε με πάθος για τη νίκη».

Ο Τοροσίδης έκανε ακόμη λόγο για ύπαρξη άγχους, αφού σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, ο Ολυμπιακός παίζει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ για τα φετινά αποκτήματα, τόνισε πως «στην ομάδα έχουν έρθει νέοι παίκτες, τους οποίους θα πρέπει να βοηθήσουμε, όπως θα πρέπει κι αυτοί να βοηθήσουν εμάς. Ο Λέτο είναι έτοιμος, όπως είδαμε και στο φιλικό ματς με την Σανταντέρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: