Τρίτη, Αυγούστου 12, 2008

Τεν Κάτε: Πρώτος στόχος το γκολ, μετά το θετικό αποτέλεσμα !


Ο πρωταρχικός στόχος του Παναθηναϊκού στο αυριανό (21:45, NovaSports6) πρώτο παιχνίδι με την Σπάρτα Πράγας για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι το γκολ και μετά το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό ξεκαθάρισε ο Χενκ Τεν Κάτε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού αυτού, ενώ απέφυγε να μιλήσει για την τακτική και το σχήμα με το οποίο αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους»

«Είμαστε έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης και κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το γκολ. Η Σπάρτα είναι καλή ομάδα, παίζει επιθετικά και χρειάζεται προσοχή. Την σεβόμαστε αλλά θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα», είπε ο Ολλανδός και ερωτηθείς για το ποιο αποτέλεσμα θεωρεί «καλό», απάντησε:

«Δεν μπορώ να πω ποιο είναι καλό αποτέλεσμα, γιατί μπορεί να είναι μια ήττα, μια ισοπαλία ή μια νίκη. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε φαβορί. Οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και σίγουρα δεν θα κριθεί στην Πράγα, αλλά στην Αθήνα».

Μπλέξιμο με τους αρχηγούς...

Αξίζει να αναφερθεί πως έγινε μεγάλο μπέρδεμα όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, καθώς η ΠΑΕ διευκρίνισε σήμερα πως αρχηγοί για τη νέα περίοδο θα είναι οι Γιάννης Γκούμας και Γιώργος Καραγκούνης (!) και πως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα φορέσει το περιβραχιόνιο σε περίπτωση που δεν βρίσκεται στην ενδεκάδα ένας εκ των δύο!

«Υπήρχε παρερμηνεία με το θέμα των αρχηγών»

Ο Τεν Κάτε πάντως δεν θέλησε να πάρει θέση και για αυτό το θέμα, απαντώντας χαρακτηριστικά σε σχετική ερώτηση:«Είναι μια περίεργη ιστορία και υπήρχε παρερμηνεία. Θα δείτε αύριο και θα καταλάβετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: