Κυριακή, Αυγούστου 31, 2008

Εκλεισε και Πελετιέρι η ΑΕΚ, ανακοινώνεται την Δευτέρα


Μετά την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ, η ΑΕΚ έκλεισε και τον Αγκουστίν Πελετιέρι, καθώς ο παίκτης βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα. Η Ενωση ένταξε στο ρόστερ της δύο «καυτά» ονόματα, και όλα αυτά λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Αργεντινός μέσος, αφού ξεκουράστηκε λίγο στο ξενοδοχείο του, πέρασε από το ΙΑΣΩ για να υποβληθεί στις πρώτες ιατρικές εξετάσεις. Υστερα, μετέβη μαζί με τον Ελληνα εκπρόσωπό του, Παναγιώτη Δομουτζόγλου στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Στο Μαρούσι βρέθηκαν και ο πρόεδρος της Λανούς, Νικολάς Ρούσο, μαζί με τον κάτοχο των δικαιωμάτων του παίκτη, Γκουστάβο Λεκαριέ, ενώ από την πλευρά της Ενωσης ήταν ο Δημήτρης Μάρκος, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου, ενώ την εμφάνισή του έκανε και ο Ντέμης Νικολαΐδης.
Συμφώνησαν σε όλα

Πάντως, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και μάλιστα έπεσαν και οι υπογραφές. Ο 26χρονος άσος θα αγωνισθεί με τη φανέλα του «δικέφαλου» ως δανεικός για ένα χρόνο, παίρνοντας 350.000 ευρώ. Η Λανούς θα εισπράξει 700.000 ευρώ και η οψιόν αγοράς του συμφωνήθηκε στα 2,3 εκατ. ευρώ.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ, η οποία θα βγει την Δευτέρα (01/09), λόγω του ότι οι Αργεντινοί ζήτησαν μια εγγυητική επιστολή, για τυπικούς εντελώς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: