Κυριακή, Αυγούστου 31, 2008

Έρχεται ο Νέρι!


Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί σήμερα (Κυριακή 31/08) ο Νέρι Καστίγιο, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η φόρμουλα και να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού, έστω και με τη μορφή δανεισμού. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Σωκράτης Κόκκαλης, που έστειλε μήνυμα στον αριστεροπόδαρο φορ να μειώσει το κόστος της μεταγραφής, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα!

Όπως έγινε γνωστό από το Σάββατο, ο σύλλογος του Ντόνετσκ, σε μια προσπάθεια να... ρεφάρει τα χρήματα που έδωσε πέρσι για την απόκτηση του Νέρι, ζητά δύο εκ. ευρώ για το φετινό δανεισμό του και οχτώ εκ. ευρώ ως οψιόν αγοράς την επόμενη περίοδο!

Η καταγγελία και ο ρόλος του Κόκκαλη
Το σενάριο επιστροφής του Καστίγιο στον Ολυμπιακό, είναι ιδανικό όχι μόνο για τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη. Ο 24χρονος φορ θέλει σαν... τρελός να επιστρέψει στο Λιμάνι, με αποτέλεσμα να σκέφτεται ακόμη και να καταγγείλει τη διοίκηση της Σαχτάρ στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, καθώς θεωρεί ότι δημιουργεί εμπόδια στις διαπραγματεύσεις για το δανεισμό του, παρά τις διαβεβαιώσεις που έχει λάβει ότι θα δοθεί δανεικός.

Δε θα πρέπει φυσικά να ξεχνάμε, ότι με την υπόθεση ασχολείται προσωπικά ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος του συλλόγου έχει κάνει τις πρώτες επαφές με την ουκρανική ομάδα, καθώς ως τις 12:00 αύριο το μεσημέρι, θα πρέπει να έχει κατατεθεί στην ΟΥΕΦΑ η λίστα με τα ονόματα των παικτών που υπολογίζονται για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το μήνυμα του κόσμου

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, πάντως, έδειξε από χθες την επιθυμία του να δει ξανά τον Καστίγιο με τη φανέλα της ομάδας. Το σύνθημα... «Νέρι, αλάνι, γύρνα στο Λιμάνι» ακούστηκε στο φαληρικό γήπεδο, δίνοντας το στίγμα των οπαδών στο ενδεχόμενο επιστροφής.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: