Τρίτη, Αυγούστου 05, 2008

Στην Ουκρανία ο μάνατζερ του Μπραντάο για να «κλείσει» τη μεταγραφή !


Η μεταγραφή του Ντούντου ολοκληρώθηκε, όχι όμως και οι κινήσεις του Ολυμπιακού. Ο επόμενος παίκτης που θα φέρουν στον Πειραιά οι «ερυθρόλευκοι», θα είναι πιθανότατα ο Μπραντάο και σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση μπορεί να κλείσει και αύριο.

Ο μάνατζερ του Μπραντάο, Φιγκέρ, αναμένεται να μεταβεί από τη Βραζιλία στην Ουκρανία για να ολοκληρώσει τις επαφές με τη Σαχτάρ, ενώ ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τις απολαβές του και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του (που θα είναι τρία χρόνια) και απομένει να συμφωνήσει και η ομάδα του, από την οποία έχει ζητήσει να φύγει. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Μπραντάο στα ΜΜΕ της Βραζιλίας, υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με τη Σαχτάρ, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, που ο Ολυμπιακός είναι πρόθυμος να καταβάλει.

Υπάρχει όμως ένα σοβαρό πρόβλημα, που ακούει στο όνομα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, του προπονητή της Σαχτάρ, ο οποίος δεν έχει την πρόθεση να αποχωριστεί τον παίκτη. «Δεν είναι δυνατό να αγοράσαμε πέρσι τον Καστίγιο για 20 εκατομμύρια ευρώ και να πουλήσουμε τον Μπραντάο για 5. Τους γνωρίζω και τους δύο και μπορώ να πω ότι ο Μπραντάο είναι τρεις φορές καλύτερος. Εγώ δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι ο Μπραντάο μπορεί να φύγει δέκα μέρες πριν από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ Ξέρω ότι ο παίκτης θέλει να φύγει και ότι όλα έχουν την τιμή τους, αλλά αυτή θα είναι πολύ ψηλή», είπε ο Λουτσέσκου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: