Τρίτη, Αυγούστου 26, 2008

AΡΗΣ: Χωρίς Λέμπο, Μπατιόν στην Κροατία-Ξένο σώμα ο Νεμπεγλέρας

Δεν ξεπέρασε τελικά τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση ο Ρομπέρτο Μπατιόν και δε θα ταξιδέψει στην Κροατία, για τη ρεβάνς του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, με τη Σλάβεν Κοπρίβνιτσα. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνει και ο Αλεχάντρο Λέμπο, που έμεινε εκτός προπονήσεων όλη την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και οι Ντιόγο Σιστόν και Κώστας Νεμπεγλέρας.

Τη 19μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Κέλεμεν, Σηφάκης, Καρατζιοβαλής, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Γιάχιτς, Μάρκο Αουρέλιο, Κάλβο, Χαβίτο, Γκαρσία, Πρίττας, Φελίπε, Ρεγκέιρο, Ζεντίλ, Κόκε, Παπάζογλου, Ντελόρτε και Βλοντάρτσικ.

Η αποστολή, θα αναχωρήσει αύριο με πτήση τσάρτερ (08:00) για το Ζάγκρεμπ και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην πόλη Ντούρντεβατς (25 χιλιόμετρα από την Κοπρίβνιτσα) όπου και θα καταλύσει.

Στις 17:45 , ο Κίκε Ερνάντεθ, θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας της Πέμπτης.

Οριστική ρήξη με Νεμπεγλέρα

Στο μεταξύ, εξελίξεις είχαμε στο θέμα του Κώστα Νεμπεγλέρα. Ο εκ των αρχηγών του Άρη, που μετά την αντίδρασή του, στον αποκλεισμό του από τη φιλική αναμέτρηση με τη Μπριζ, δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στην ομάδα, λίγο πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, είχε τετ-α-τετ με τον Κίκε Ερνάντεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός, του είπε να ζητήσει συγγνώμη και να λήξει το θέμα, αλλά ο ποδοσφαιριστής, δεν δέχθηκε να απολογηθεί και πλέον πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: