Κυριακή, Αυγούστου 03, 2008

Αύριο τα σπουδαία για Ντούντου, περιμένει για Ντιόγκο


Λεπτομέρειες απέμειναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντούντου στον Ολυμπιακό, αφού ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους», το ίδιο και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το ρεπορτάζ από τον πειραϊκό σύλλογο και δεν απομένει παρά να περιμένουμε για την επαλήθευση της αισιοδοξίας.

Οι δύο ομάδες κατέληξαν στα 5 εκατ. ευρώ, αφού η ΤΣΣΚΑ έριξε τις αρχικές απαιτήσεις της κατά ένα εκατομμύριο. Μάλιστα, η επιθυμία του Βραζιλιάνου να έρθει στον Ολυμπιακό ήταν τόσο μεγάλη, που ήταν διατεθειμένος αν η ομάδα του επέμενε στα 6 εκατ. ευρώ να κάλυπτε ο ίδιος τη διαφορά, κάτι βέβαια που δεν χρειάστηκε.

Από χθες βρίσκεται στην Αθήνα συνεργάτης του μάνατζερ του Ντούντου, για να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί πιθανότατα αύριο και ο διεθνής παίκτης θα υπογράψει για συμβόλαιο για τρία χρόνια, με ετήσιες αποδοχές 1.5 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση της Πορτουγκέζα στην πρόταση των 11 εκατ. ευρώ που έχει καταθέσει για την απόκτηση του Ντιόγκο. Ο 21χρονος παίκτης πιέζει από την πλευρά του επίμονα τους τη διοίκηση της ομάδας του να δεχτεί την πρόταση. Σε περίπτωση που η υπόθεση του Ντιόγο προχωρήσει, είτε λόγω άρνησης της Πορτουγκέζα, είτε μετά το ενδιαφέρον της Βέρντερ, τότε Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του Εντού από τη Μπέτις, που θα του στοιχίσει επτά εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: