Τρίτη, Αυγούστου 26, 2008

Η Συνέντευξη Τύπου του Βαλβέρδε


H Συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε

"Το κλειδί δεν ξέρω ποιο είναι, όμως το βέβαιο παραμένει ότι πρέπει να έχουμε δυνατό ρυθμό από την αρχή, για να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Πρέπει να είμαστε πιο τυχεροί και πιο αποτελεσματικοί από το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος, να έχουμε ευκαιρίες για γκολ και να το εκμεταλλευτούμε. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που έχει μάθει να είναι πίσω στο σκορ."

"Πρέπει ο κόσμος από την πρώτη στιγμή να είναι στο πλευρό μας και εμείς πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να είναι μαζί μας. Να κερδίσουμε τον κόσμο. Πρέπει να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα από παίκτες και κόσμο να κάνει τον αντίπαλο να μην νιώθει άνετα και να τον κάνει να νομίζει ότι δεν θα πάρει αυτό που θέλει."

"Αυτή τη φορά θα κοιτάξουμε πιο πολύ το αποτέλεσμα. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Θα κάνω κάποιες αλλαγές πιο πολύ στο πως θα παίξουμε αλλά και σε κάποιους παίκτες. "

"Στο ποδόσφαιρο πάντα νιώθουμε πίεση και η πίεση σ' αυτή την περίπτωση ότι ο πρόεδρος θέλει να περάσουμε την νιώθουμε μέσα μας. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε πολλές ευκαιρίες, πέναλτι, φάγαμε γκολ, νιώθουμε την πίεση και πρέπει να τα καταφέρουμε."

"To πιο σημαντικό είναι η ψυχολογία. Η τακτική, η θέση των παικτών λίγο πολύ το ξέρουμε. Το πιο σημαντικό είναι πως θα προετοιμαστούν οι παίκτες για να τα καταφέρουν".

"Σημαντικό είναι να ξεπεράσουμε την δυσκολία, να κρατήσουμε το μηδέν και από κει και πέρα να προσπαθούμε να βάλουμε γκολ".

"Πρέπει να περιμένουμε να δούμε αύριο πως θα είναι ο σχηματισμός, πρέπει να δούμε πως θα παίξει ο αντίπαλος. Μπορεί να παίξουμε με 2 επιθετικούς μπορεί να παίξουμε περισσότερο από το κέντρο. Θα παίξει ρόλο και το πως θα παίξει ο αντίπαλος".

"Η ομάδα είναι προετοιμασμένοι. Μακάρι να μπορούσαμε να παίξουμε την επόμενη ημέρα τον επαναληπτικό, όμως δυο εβδομάδες κατάλαβα την πίεση. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την πίεση και αυτό θέλουμε να κάνουμε αύριο".

"Πρέπει να περιμένουμε μέχρι άυριο. Δεν μπορεί να προετοιμαστείς ακριβώς γιατί πρέπει να δούμε και πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι".

"Οι παίκτες και οι προπονητές θέλου να παίζουν παιχνίδι όπως το αυριανό. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε. Αν κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι θα γίνουμε πιο δυνατοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: