Τρίτη, Αυγούστου 26, 2008

Κετσπάγια: "Μακάρι να έπαιζα..."


Ο τεχνικός της Ανόρθωσης τόνισε πως το όνειρο είναι πολύ κοντά, όμως θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια.

"Παρόλο που κερδίσαμε 3-0 έχουμε ένα δύσκολο ματς. Ελπίζουμε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στο δύσκολο και σημαντικό για εμας αγώνα. Εχουμε πάρει ένα καλο αποτέλεσμα αλλά θα χρειαστεί μεγαλη προσπάθεια. Το μόνο που θα ήθελα να πω ειναι οτι λυπάμαι που σταμάτησα το ποδόσφαιρο, γιατί υπάρχουν παιχνίδια που αξίζουν να παίξεις όπως αυτό. Πιστεύω αυτοί που θα παιξουν, θα δείξουν την προσπάθεια που χρειάζεται η ομάδα για να πετύχουμε αυτο που φαινόταν τρελό όνειρο. Είμαστε κοντά αλλά ειναι πολύ δύσκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, δήλωσε: "Το ποδόσφαιρο δεν έχει τέλος πάντα συνεχίζει την πορεία. Καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα έστω κι αν ο Ολυμπιακος ήταν φαβορί.

Ο Ολυμπιακός δεν παλυει να είναι δύσκολη ομάδα, το Καραισκακη καυτή έδρα όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε την πρόκριση.

Με λύπη μου θα πω ότι ένα μικρό μερος των δημοσιογράφων στην Ελλαδα καλλιέργησαν ενα κλίμα που δεν είχε σχέση με το ματς. Ο κόσμος ελπίζω να καταλάβει οτι είναι ένας ποδοσφαιρικος αγώνας, για κανέναν δεν τελειώνει τίποτα, ο καλύτερος θα πάρει την πρόκριση και η ζωή συνεχίζεται.


Δεν ειναι και το ωραιότερο να εχεις τέτοια υποδοχή. Χρειάστηκε μια διμοιρία,40 περιπολικά και κάναμε 2.5 ωρες να φτάσουμε. Είναι μεγάλη απογοητευσή, άνθρωποι με μηχανές να σταματούν το πούλμαν της αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: