Δευτέρα, Αυγούστου 25, 2008

Λαβίτσκα: "Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟ"


Μπορεί η ομάδα του να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ωστόσο ο ίδιος πιστεύει σε αυτήν! Ο λόγος για τον τεχνικός της Σπάρτα Πράγας, Βίτζεσλαβ Λάβιτσκα, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου του επαναληπτικού με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι αυτός και οι παίκτες του δεν χάνουν την ελπίδα τους για την ανατροπή του εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα.

«Πριν από δύο εβδομάδες στην Πράγα, δυστυχώς, χάσαμε από τον Παναθηναϊκό, όμως δεν χάσαμε την ελπίδα και την πίστη μας να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και να προκριθούμε», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγοι του προπονητή της Σπάρτα και συνέχισε, αναφερόμενος στην καυτή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ:

«Ο Παναθηναϊκός θα έχει πολλούς φιλάθλους στο πλευρό του, που μπορούν να δημιουργήσουν μια φανταστική ατμόσφαιρα. Όμως, από την άλλη πλευρά κι εμείς έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες, οι οποίοι έχουν παίξει σε τέτοιες έδρες».

Όσο για τις πιθανότητες πρόκρισης που δίνει στις δύο ομάδες, ανέφερε: «Όπως είπα και πριν, βάσει αποτελέσματος στο πρώτο ματς, ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερες πιθανότητες για πρόκριση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε παρατήσει την υπόθεση πρόκριση».

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι ρώτησαν για την τακτική που θα ακολουθήσει. «Μη με ρωτάτε για αγωνιστικά θέματα. Δεν θα ήταν σωστό, γιατί θέλω πρώτα να πω το σχήμα στους παίκτες μου», είπε και κατέληξε:

«Σίγουρα ο αντίπαλός μας είναι σε καλύτερη θέση, εξαιτίας του 2-1 του πρώτου αγώνα, αλλά όλα θα τα δούμε αύριο στο παιχνίδι. Η πραγματικότητα είναι στο γήπεδο. Στην Πράγα ο Παναθηναϊκός έπαιξε αποτελεσματικά, με έμφαση στην άμυνα, ενώ αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα, έχει απαιτητικούς οπαδούς και δε νομίζω ότι αύριο θα παίξει και πάλι με έμφαση στην άμυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: