Κυριακή, Αυγούστου 31, 2008

Σύνθημα νίκης από Πατέρα στους «πράσινους»: Να τα δώσετε όλα στο ντέρμπι!


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Εύχομαι όλοι να έχουμε μία καλή χρονιά. Πιστεύω ότι έχουμε φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα, ικανή για πολλά πράγματα», ήταν τα πρώτα λόγια του Πατέρα στους «πράσινους» και στη συνέχεια τους υπογράμμισε πως δεν πρέπει να υποτιμήσουν την Ενωση, επειδή τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει αγωνιστικά και διοικητικά προβλήματα:
«Η ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό έχει αγωνιστικά και διοικητικά προβλήματα και το γεγονός ότι είναι πληγωμένη σημαίνει ότι θα τα δώσει όλα. Παίζει μπροστά στον κόσμο της και θα θέλει να του δώσει χαρά μετά τα τελευταία ματς. Είναι ένα ντέρμπι κόντρα σε μία δυνατή και υπολογίσιμη ομάδα λοιπόν και δεν πρέπει να το πάρουμε αψήφιστα».
«Πάρτε τη νίκη»

Συν τοις άλλοις, θέλησε να τους δείξει ότι πιστεύει στις ικανότητές τους, γι’ αυτό και περιμένει τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θέλω να τα δώσετε όλα στο ντέρμπι και να πάρετε τη νίκη, ώστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή αρχή. Ο κόσμος και όλοι μας πιστεύουμε σε εσάς και φυσικά θέλουμε την επιτυχία στο ντέρμπι. Χαρίστε στον κόσμο τη νίκη. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε θετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: