Τετάρτη, Αυγούστου 06, 2008

Τελειώνει την Τετάρτη του Ντιόγκο


Ο Ντιόγκο είναι ο διακαής πόθος της διοίκησης των "ερυθρολεύκων" και φαίνεται πως το πείσμα που επέδειξαν οι διοικούντες την ΠΑΕ, θα αποφέρει καρπούς. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον πρόεδρο της Πορτουγκέζα, Μανουέλ Ντα Λούπα, ο Ντιόγκο φαίνεται πως καταλήγει στο Λιμάνι!

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, φέρεται να δηλώνει στην εφημερίδα "Goal News": "Ουσιαστικά έχουμε συμφωνήσει, απομένει να ρυθιστούν κάποιες λεπτομέρειες. Τον δίνουμε στον Ολυμπιακό. Σήμερα θα γίνει και τυπικά το Δ.Σ. για να μπουν οι υπογραφές".

Στην βραζιλιάνικη ομάδα έχει συγκληθεί Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα γίνει τα ξημερώματα της Πέμπτης και αναμένεται να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού. Πάντως, σύμφωνα με βραδινές πληροφορίες που "βγήκαν" από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι πρωταθλητές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για την απόκτηση του Ντιόγκο. Μάλιστα, επικρατούσε διάχυτη αισοδοξία πως ο 21χρονος επιθετικός θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ πηγές τόνιζαν πως ο παίκτης "έκλεισε" έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: